CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Alimentatie Sanatoasa

Afla ce inseamna sa mananci sanatos

 

mananca sanatosIn timp ce pastrezi numarul de calorii sub control este bine sa urmezi niste pasi pentru a avea mese cat mai sanatoase. De aceea este bine sa iti construiesti un plan.

In dorinta ta de a pierde kilogramele in plus pe care le-ai acumulat, mancarea sanatoasa poate fi cheia succesului in acest proiect. Daca vei avea un stil de viata curat, vei face miscare, vei manca sanatos si vei consuma multa apa o sa obtii rezultatele dorite si te vei simti plin de energie.

Opreste consumul de alimente procesate

Unul din modurile cele mai simple de a incepe cu dreptul acest proiect este sa inlocuiesti alimentele procesate cu ingrediente naturale, prelucrate intr-o masura minima. Pe langa faptul ca aceste alimente sunt mai hranitoare, aromele lor sunt de asemenea, mult mai satisfacatoare. Opteaza pentru alimete naturale care sunt bogate in vitamine si minerale.

Consuma multe legume si fructe

Daca nu esti hotarat ce gustare sa alegi intre mese, poti alege fructe sau legume. Datorita fibrelor din compozitia lor ii vei da organismului necesarul de care are nevoie. Evita sa consumi sare sau zahar in preparatele obtinute din aceste produse. Din legume iti poti face o salata fresh de vara iar din fructe sucuri naturale.

Incearca sa nu adaugi zahar

Daca organismul tau a fost supraincarcat de zahar in trecut, e timpul sa schimbi acest lucru. Zaharul natural de la fructe este cel care iti este de ajutor in planul tau de a manca sanatos. Zaharul alb care se gaseste in produsele de patiserie sau cafea nu este bun. Si chiar daca nu consumi dulciuri in mod excesiv ai fi surprins sa sti ca se gaseste adaos de zahar in produse ca painea si iaurtul. Citeste etichetele produselor si incearca sa le eviti cat mai mult pe cele care au adaos de zahar ridicat.

Nivel scazut de sare

Daca vei invata sa savurezi aromele naturale, va fi un pas important in planul tau de slabire. De exemplu sarea este un produs care reuseste sa se strecoare in alimente cum ar fi branza de vaci, painea sau cerealele. Pe masura ce vei incepe sa elimini din alimentatia ta produsele nesanatoase, nu va trebui sa fi preocupat ca ai consumat produse cu un adaos mare de sare, dar incearaca sa folosesti minimul de sare recomandat de medici deoarece acest condiment este de ajutor la sanatate.

Redu cofeina

Este recomandat sa bei o ceasca de cafea pe zi daca acesta este de calitate. Este important in planul tau de slabire sa consumi cafea la un nivel minim . Prea multa cafea poate sa iti anuleze toata munca pe care ai facut-o pentru a obtine rezultatele dorite. Daca vrei poti inlocui a doua ceasca de cafea cu o cana de ceai verde.

Redu consumul de alcool

Alcoolul este plin de calorii goale si tone de zahar, care poate sa iti strice eforturile depuse pana acum. Incearca sa reduci cat mai mult alcoolul si incepe sa bei bauturi sanatoase.

Consuma cereale integrale

Trebui sa ai grija ce fel de cereale consumi. Este bine sa mananci cereale integrale reale care te vor ajuta sa ai o digeste sanatoasa.

Citeste eticheta

Informatiile nutritionale de pe etichete reprezinta o buna aparare impotriva ,,vinovatiilor” care impiedica consumul de alimente sanatoase. Este bine sa citesti etichetele fiecarui produs pe care vrei sa il cumperi.

Tine cont de pasii de mai sus pentru a avea rezultatele mult dorite.

 

Adauga un comentariu pentru Afla ce inseamna sa mananci sanatos 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Alimentatie Sanatoasa

 Afla ce inseamna sa mananci sanatos
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .