CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Sfaturi pentru slabire

5 sfaturi pentru o alimentatie mai sanatoasa

 

5 sfaturi pentru o alimentatie mai sanatoasaFiind la inceputul primaverii, este un moment bun sa vedem cum progresam in legatura cu deciziile noastre pentru 2011. Vechile tale obiceiuri alimentare te urmaresc? Poate ai incercat sa faci prea multe schimbari in acelasi timp, sau ti-ai propus lucruri nerealiste, sau cantarul nu se misca atat de repede cum ti-ai dori. Poate este timpul pentru o schimbare in modul cum vezi lucrurile. In loc sa incerci sa ataci totul dintr-o data, gandeste-te la cateva mici schimbari in alimentatie pe care crezi ca le poti face imediat, chiar azi. Astfel vei construi peste fiecare mic succes si iti vei forma o dieta sanatoasa pas cu pas.

Cateva schimbari mici de-a lungul zilei pot face diferenta in calitatea generala a regimului tau alimentar. Gandeste-te la alimentatia ta tipica si tineste doar o schimbare. Doar inlocuind sucurile acidulate in favoarea apei la o masa, de exemplu, poti scoate cel putin 150 de calorii si aproximativ 10 linguri de zahar din ziua ta.

Schimabrea este grea, s-a estimat ca dureaza aproape 6 saptamani pentru ca noile obiceiuri sa inceapa sa le inlocuiasca pe cele vechi. Si daca regimul tau alimentar e plin de fast-food si lipsit de fructe si legume, sau e o amestecatura de mese rapide neplanificate, poate fi coplesitor sa faci toate schimbarile pe care stii ca trebuie sa le faci, mai ales toate in acelasi timp.

Vezi mai jos cateva sfaturi pe care le poti urma azi sa iti imbunatatesti alimentatia:

-Serveste un fruct la desert. Renunta la prajituri si biscuiti la sfarsitul unei mese si alege un fruct proaspat. Avantaj: Obtii vitamine si minerale (ca potasiu si vitamina C) impreuna cu fibre si antioxidanti cu ajutorul carora poti scapa de sute de calorii.

-Consuma paine din cereale integrale in loc de obisnuita paine alba. E usor sa faci acest lucru acasa, multe restaurante ofera acum painea din cereale integrale. Avantaj: O doza in plus de necesarele fibre.

-Dubleaza-ti portia de legume la cina. Umple cel putin jumatate din farturie cu legume si salate. Cand mananci in oras, treci peste carbohidrati si dubleaza legumele, sau roaga sa ti se adauge mai multe intr-un sandwich. Avantaj: Vei obtine multe vitamine, minerale si antioxidanti cu un continut mic de calorii.

-Serveste un aliment bogat in calciu. Adauga un pahar de lapte degresat, niste branza sau un pahar de iaurt zilei tale. Daca nu tolerezi produsele lactate, multe produse din soia sunt fortificate cu calciu. Avantaj: O doza de calciu necesar pentru oase.

-Incearca niste fructe de mare. Tonul poate fi combinat cu avocado pisat sau adaugat in salate. Daca ai inclinatii spre carne rosie sau pui, inlocuiestele cu peste sau scoici la gratar. Avantaj: Pestele contine grasimi omega 3 (bune pentru inima), totusi are putine calorii si multe proteine.

 

Etichete: ,

Adauga un comentariu pentru 5 sfaturi pentru o alimentatie mai sanatoasa 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Sfaturi pentru slabire

 5 sfaturi pentru o alimentatie mai sanatoasa
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .