CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Slabire

Trucuri de seara pentru a slabi mai usor

 

caserola fructeDaca vei tine cont de aceste lucruri, pe care sa le faci inainte de culcare, vei avea rezultate uimitoare in procesul de slabire.

In timp ce pierderea in greutate nu este ceva care se intampla peste noapte, se spune ca daca lucrezi seara inainte de culcare, dupa cateva zile vei putea face diferenta, dupa ce te vei cantari. Pentru a te simti si mai bine in procesul de slabire, poti urma lista cu pasi de care sa tii cont in rutina saptamanala.

Nu iti planifica dinainte nutritia, este o greseala care iti poate cauza cresterea in greutate. Poti evita sa mananci nenumarate calorii la locaruri si sa iti prepari un pranz sanatos de acasa.

Intradevar salatele mari sunt pline de fibre si proteine pentru a satisface foamea si pastreaza necesarul de zahar in sange.

Iti poti prepara o salata adaugand legumele preferate si o poti lua cu tine oriunde intr-un borcan de sticla. Orice ai alege, e mai usor sa acumulezi caloriile necesare la masa de pranz cu atat mai mult daca acel pachet este facut de tine.

borcan cu legumeEconomiseste timpul dimineata

Dupa masa de seara incearca sa iti gasesti timp liber, sa iti pregatesti ce doresti sa mananci la micul – dejun a doua zi pentru a nu-ti mai pierde timpul dimineata. Micul-dejun este o modalitate de a relansa metabolismul, iar daca este plin de fibre si proteine te vei simti plina toata dimineata si vei avea energia necesara pentru a-ti incepe ziua cu brio. In loc sa pui dimineata repede mana pe un castron ca sa iti prepari niste cereale sau sa bei o cafea foarte indulcita la colt de strada, poti alege sa iti lasi totul pregatit de seara pentru a lua un mic-dejun sanatos. Daca vrei ca micul – dejun sa fie facut rapid poti alege sa iti lasi pregatita o punga cu legume diverse pe care dimineata sa le ,, arunci” in blender. Daca vei lua un mic-dejun delicios te vei simti plina de energie.

echipament fitness,,Punct ochit, punct lovit”

Scapa de grija de dimineata de a-ti pregati echipamentul pentru fitness. Decat sa il pregatesti dimineata in graba si sa ai surpriza ca uiti ceva mai bine pregateste de seara rucascul cu tot necesarul .

Ca sa nu ai neplaceri dimineata este bine sa iti speli si sa iti usuci hainele de fitness de cand vi acasa pentru a avea timp sa se usuce pentru a doua zi. Daca iti vei organiza timpul si vei avea grija sa ai totul pregatit de seara te vei duce mult mai relaxata la sala si nu vei mai sta sa iti pregatesti totul in graba.

 

Daca nu vrei sa pierzi munca acumulata intr-o zi pentru a slabi ai grija ce mananci la masa de seara. Poti evita sa iei o masa nesanatoasa sau in graba daca iti programezi cu o zi inainte ce sa mananci dimineata, la pranz si seara.

legumeLa cina ai putea incerca legume la cuptor, cum ar fi ardei, dovlecei si cartofi dulci. Mai poti sa faci salate sau poti gati unele cereala cum ar fi ovazul.

Chiar daca simti ca nu ai timp sa iti planifici mesele , incearca sa iti iei un timp de 10 minute pentru a-ti planifica ceea ce ai de gand sa mananci ziua urmatoare si deja este un pas important in procesul de slabire , deoarece daca iti faci un plan o sa ai siguranta ca mananci la timp si masa o sa fie una sanatoasa.

Trebuie sa iti gasesti timp sa le faci pe toate, mai ales cand e vorba de tine si de sanatatea ta . Gaseste timp sa iti organizezi programul zilnic in functie de nevoile tale personale.

 

Adauga un comentariu pentru Trucuri de seara pentru a slabi mai usor 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Slabire

 Trucuri de seara pentru a slabi mai usor
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .