CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Slabire

Tehnici pentru slabire

 

Instrumentele populare si tehnicile pentru scaderea in greutateInstrumentele populare si tehnicile pentru scaderea in greutate apar si dispar – dar trebuie utilizate in mod corespunzator.

Fie ca e vorba de clasica foaie de hartie sau o aplicatie mult mai sofisticata pe telefonul tau, instrumentul potrivit te poate ajuta sa iti indeplinesti telul. Unele dintre aceste instrumente – cum ar fi dispozitivele online care iti permit sa iti inregistrezi aportul de alimente si activitatea – functioneaza ca un antrenor virtual de sanatate.

Alte instrumente sunt proiectate pentru a te ajuta sa iti imbunatatesti obiceiurile alimentare – te invata sa mananci mai lent sau sa iti controlezi marimea portiei. Dar asa cum se intampla si in moda – “ Intr-o zi esti la moda, a doua zi esti demodat” – tendintele in alimentatie vin si dispar, deasemenea.

Horace Fletcher, un devotat al alimentelor sanatoase din timpul erei Victoriene, credea ce cea mai buna metoda pentru a controla aportul alimentar era de a mesteca fiecare muscatura dintr-un produs alimentar de 32 de ori – si curand fiecare “Fletcheriza” pentru a-si mentine greutatea. Acest lucru ar fi greu de sugerat in ziua de azi dar nu cu multi ani in urma se considera ca a manca in fata unei oglinzi are un efect benefic. Pentru unii, aceste trucuri au functionat.

In anii ’90, “ furculita cu lumina rosie si verde” era un dispozitiv popular proiectat pentru a incetini rata la care o persoana manca. Cand se aprindea lumina verde, persoana in cauza putea manca. Cand se aprindea cea rosie, persoana trebuia sa se opreasca. Problema a fost ca multi dintre cei care foloseau dispozitivul au gasit o cale sa triseze. Pentru ei, culoarea verde nu insemna doar “mananca” – pentru majoritatea insemna “ infuleca cat poti tu de rapid inainte ca lumina sa devina rosie”.

In ziua de azi, sunt vesti despre un inginer din Japonia care a inventat o pereche de ochelari speciali, denumiti “ochelari de slabire” care fac portiile de mancare sa para cu pana la 50% mai mari decat sunt in realitate. Dupa ce iti pui ochelarii, o prajiturica mica o sa para dintr-o data de marimea unei farfurii.

Ce e chiar mai uimitor este faptul ca acesti ochelari fac doar mancarea sa arate mai mare – mana care o tine arata complet normal.

In timp ce natura greoaie a ochelarilor a lasat inventatorii fara planuri, deocamdata, comercializarea ochelarilor de dieta nu sugereaza decat un singur lucru: vom continua sa cautam modalitati de a ne pacali ca mancam mai mult decat mancam de fapt. Ochelarii sunt un fel de versiune de inalta tehnologie pentru folosirea farfuriilor mai mici si paharelor inalte – care par sa contina mai multe alimente si lichide decat contin in realitate.

Utilizata corespunzator, furculita cu lumina verde si rosie ar putea functiona, dar daca nu ar functiona probabil ai da vina pe dispozitiv – in mod sigur nu ai fi tu cel care a dat gres. De aceea, dispozitivele de slabit sunt la fel de bune ca si intentiile persoanei care le foloseste. Trebuie sa iti asumi resposabilitatea pentru actiunile tale – bune sau rele – motiv pentru care cele mai bune instrumente sunt cele care te ajuta sa faci doar asta.

 

Adauga un comentariu pentru Tehnici pentru slabire 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Slabire

 Tehnici pentru slabire
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .