CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Recomandari

Sfaturi de vacanta

 

Sfaturi de vacanta

Vacanta reprezinta un motiv de bucurie, inseamna relaxare si distractie alaturi de cei dragi, familie sau prieteni. Reprezinta ocazia sa ne reincarcam bateriile si sa ne refacem fortele pentru perioada ce urmeaza.

Pentru a ne bucura la maximum de ceea ce ne poate oferi vacanta trebuie sa tinem cont de cateva recomandari importante, care sa faca aceasta experienta una cu adevarat relaxanta si care sa ne tina departe de eventualele probleme.

Apa este carburantul nostru pe timp de vara asa ca regula de baza in aceasta perioada este: hidratare, hidratare, hidratare si apoi… si mai multa hidratare!

Apa este un element esential in corpul nostru, face parte din toate tesuturile si organele noastre, de aceea nu trebuie sa asteptam sa ni se faca sete pentru a consuma lichide. Senzatia de sete este asemenea unui sistem de alarma care porneste dupa ce deshidratarea s-a instalat.

Recomandarea generala este sa bem minim doi litri de lichide pe zi, dar pe timpul verii aceasta cantitate nu este suficienta. in plus, aceste lichide se refera la apa sau ceai neindulcit. Alte bauturi, in special cele dulci nu fac altceva decat sa ne deshidrateze si mai mult.

Apa se obtine si din alimentatie, iar pe timpul verii este bine sa profitam de fructele si legumele de sezon bogate in apa: castraveti, rosii, spanac, salata, pepene, caise, piersici etc.

Sfaturi de vacanta
Nu cedati in fata gustarilor de la orice pas! Pe litoral sau la munte, turistii aflati in vacanta sunt ademeniti in permanenta de mirosurile imbietoare si de culorile vii ale mancarii de tip fast-food sau semi-preparate.

Tentatia este mare, mai ales atunci cand suntem in concediu deoarece dorim sa ne menajam cat mai mult, sa ne rezervam timpul mai degraba pentru distractie, odihna si relaxare decat pregatirii de mese sau de gustari sanatoase.

Sfat Herbalife: puteti sa stati usor departe de bunatatile pline de calorii cu ajutorul delicioaselor batoane proteice care asigura eliberarea treptata a energiei! Un baton are doar aproximativ 140 de calorii si un continut ridicat de proteine.

Pastrati-va un program constant! In vacanta corpul nostru iese din rutina cu care era obisnuit din mai multe motive: pentru ca mancam dezordonat, pentru ca ne trezim si ne culcam mai tarziu, pentru ca activitatile noastre se limiteaza sau se diversifica.

„Programul” cu care este obisnuit corpul nostru ne ajuta metabolismul si toate procesele importante din corp precum respiratia, circulatia, digestia etc. Atunci cand acest program se modifica, corpul nostru reactioneaza, de aceea, cand calatorim, apar diverse manifestari precum: probleme de digestie si disconfort gastric, insomnii sau somnolenta etc.

Chiar daca intram in modul de vacanta, trebuie sa pastram obiceiurile bune, adica sa facem tot posibilul sa nu ne dezechilibram programul de masa si somn. in privinta alimentatiei e bine sa mentineti 3 mese principale pe zi si 2 gustari.

Sfat Herbalife: Produsele Herbalife va sunt de mare ajutor, oriunde v-ati afla. Pentru o masa sanatoasa preparati usor shake-ul Formula 1 cu aroma preferata sau tineti la indemana un baton Formula 1 Express.

Ramaneti activi pe perioada verii! Chiar daca suntem in vacanta si tentatia de a lenevi este mare, lipsa activitatii fizice poate duce rapid la acumularea “kilogramelor de vacanta”, un suvenir cu care nu ne place sa ramanem.

Pentru a evita acest aspect trebuie sa ne rezervam un pic de timp pentru a face sport intensiv minim 30 minute in fiecare zi sau o ora de efort fizic mediu. Cel mai bine este sa profitati de anotimpul cald si sa faceti miscare in aer liber.

Puteti incepe cu 30 minute de sport dimineata, in functie de ceea ce preferati, jogging, inot lejer, gimnastica, aerobic etc. Iar seara puteti sa o rezervati plimbarilor lungi, pe racoare..

Sfat Herbalife: pentru un plus de energie fa-ti o bautura energizanta Liftoff! Aceasta te va ajuta sa fii activ si concentrat deoarece asigura o cantitate mare de vitamine B si C, precum si cofeina din guarana si din pudra de cafea.

Vacanta placuta!

 

Adauga un comentariu pentru Sfaturi de vacanta 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Recomandari

 Sfaturi de vacanta
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .