CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Forma buna, Herbalife

Sanatate buna cu produse Herbalife

 

Produsele Herbalife ofera substantele, de care are nevoie corpul nostru in fiecare zi pentru a sustine si a mentine sanatatea. Herbalife ofera aceasta nutritie echilibrata prin

Shake preparat din Formula 1 Herbalife

Shake preparat din Formula 1 Herbalife

formule unice si ingrediente de calitate, alese cu atentie.
Nutritia echilibrata ofera corpului cantitati optime de energie, vitamine, minerale, carbohidrati buni, proteine din plante, grasimi sanatoase si fibre benefice, plante si antioxidanti. Alimentatia sanatoasa presupune consumul moderat al unei varietati de alimente. Ne mandrim cu modul in care Herbalife personalizeaza programele pentru a satisface nevoile individuale. Aceste programe personalizate se bazeaza pe asigurarea unei nutritii complete.

Diagrama nutritiei arata cum gamele de produse Herbalife se potrivesc perfect unui stil de viata sanatos si activ. In centrul diagramei se afla produsele pentru nutritia de baza Herbalife:  Formula 1 Herbalife inlocuitor de masa sanatos, Formula 2 Herbalife Complex de multivitamine. Aceste produse de baza formeaza fundamentul unei nutritii
echilibrate. Gama de Produse de Baza Herbalife este completata de gamele de suplimenti pentru Nutritie Personalizata. Personalizati-va programul selectand produsele care se potrivesc nevoilor dvs. individuale specifice.
Este usor sa dobanditi un stil de viata sanatos si activ daca va angajati sa faceti anumite schimbari pe termen lung in stilul dvs de viata cum ar fi cele enumerate mai jos:
– Aveti un program zilnic de activitate fizica de intensitate moderata de cel putin 30 min, chiar si mersul pe jos sau gradinaritul conteaza.
– Beti 2 litri de apa pe zi. Incercati sa adaugati un strop de Concentrat de Aloe Herbalife in apa sau o felie de lamaie intr-o cana cu apa fierbinte.
– Staduiti-va sa oferiti corpului dvs. o gama larga de nutrienti,avand o dieta sanatoasa si echilibrata care sa cuprinda cel putin cinci feluri de fructe si legume in fiecare zi. Incercati de asemenea sa reduceti nivelul de grasimi saturate si sare din dieta dvs. si alegeti alimente cu fibre de cate ori este posibil.
– Urmariti cantitatea de alcool consumata. Alcoolul furnizeaza „calorii goale”care nu ofera nici un beneficiu nutritiv corpului dvs. Doar cateva pahare de bautura pot avea multe calorii si nu este ceea ce va doriti cand incercati sa aveti un stil de viata sanatos!
– Sunteti fumator?Incercati sa renuntati la fumat sau cel putin reduceti consumul de tutun cat de mult posibil.Fumatul nu poate face parte dintr-un stil de viata sanatos si activ.
– Un corp sanatos si activ are nevoie de suficienta odihna si relaxare. Stresul poate cauza probleme de sanatate facandu-va corpul si mai susceptibil la imbolnavire. Acordati-va timp sa va relaxati fiind activ fizic, petreceti timpul cu familia sau prietenii sau meditati si incercati sa dormiti cel putin sapte ore in fiecare noapte pentru a va putea trezi revigorat.

 

Etichete: ,

Adauga un comentariu pentru Sanatate buna cu produse Herbalife 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Forma buna

 Sanatate buna cu produse Herbalife
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .