CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Herbalife, Recomandari

Proteinele iti ofera energie

 

proteina soiaCreste-ti masa musculara cu o nutritie de la Herbalife! Cantitatea de proteine pe care trebuie sa o consumati zilnic depinde de numerosi factori, precum greutatea si masa musculara – nu doar de faptul ca sunteti barbat sau femeie.

Necesarul caloric difera de la persoana la persoana, de ce nu ar fi la fel si in cazul proteinelor? La urma urmei, oamenii au nevoi diferite, iar compozitia lor corporala este extrem de variabila – este evident ca cerintele proteice pot varia, de asemenea, foarte mult.

Lipsa proteinelor din alimentatia ta poate duce la pierderea masei musculare si modificari de aspect ale parului sau pielii.

Prin urmare, este indicat consumul zilnic de proteine! Pentru o portie buna de proteine adauga in shake-ul tau Formula 1, Formula 3 Pudra Proteica Personalizata! Bogata in proteine din soia si zer, ajuta la dezvoltarea masei musculare slabe si la pastrarea sanatatii oaselor.

Cercetarile de ultima ora au revolutionat maniera de abordare a controlului greutatii. Dr. David Heber a aratat importanta deosebita a proteinelor si mai ales necesarul zilnic de care are nevoie corpul fiecarui om, in mod particular, in functie de constitutia sa, de forma corpului sau, de genul de activitate pe care o depune.

Oligoelementele sunt foarte necesare in multe procese biologice, au rol de catalizatori, sunt factori speciali importanti in consolidarea sanatatii. Cu Pudra Proteica Personalizata Herbalife este foarte usor sa avem sub control si sa personalizam aportul proteic.

Click aici pentru comanda

 

Etichete:

Adauga un comentariu pentru Proteinele iti ofera energie 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Herbalife

 Proteinele iti ofera energie
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .