CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Slabire

Obiceiurile pe care le consideri proaste pot fi mai sanatoase decat crezi

 

Obiceiurile pe care le consideri proaste pot fi mai sanatoase decat crezi

Este un obicei prost sa iei gustari intre mese, sa mananci dupa cina sau sa mananci tot din farfurie? Nu intotdeauna. Obiceiurile proaste pot fi, de fapt, obiceiuri bune. Citeste tot articolul pentru a descoperi cateva mituri comune ce tin de dieta.

Mitul nr 1: “Iau gustari intre mese”
Multe persoane cred ca gustarile intre mese – sub orice circumstanta – reprezinta un obicei rau. Ei cred ca cele trei mese pe zi sunt suficiente si ca gustarile nu fac altceva decat sa strice pofta de mancare. Dar cei care nu iau gustari intre mese ajung sa fie foarte infometati in special la masa de seara din moment ce este o perioada destul de lunga intre pranz si cina. Gustarile luate corect te pot ajuta in lupta cu kilogramele in plus pentru ca iti tin foamea sub control. Mancand mai des te eliberezi de presiunea de a obtine toate valorile nutritionale la cele 3 mese principale – poti manca fructe si legume, de exemplu, ca gustare.

Mitul nr 2: “ Mananc dupa cina”
A manca dupa ultima masa importanta a zilei nu este intotdeauna un lucru rau. Cei care gresesc daca mananca dupa ce au luat cina sunt cei care mananca din obisnuinta si nu de foame. Multe persoane iau cina la 8 PM iar la 9 PM deja cauta gustari prin bucatarie. Cu siguranta nu foamea ii face sa manance dupa doar o ora. Pe cealalta parte, daca iei cina devreme si stai treaz pana tarziu, o gustare usoara sau un baton proteic Herbalife nu ar fi o problema.

Mitul nr 3: “Mananc aceleasi mancaruri in fiecare zi”
Este o idee buna sa iti diversifici dieta – in felul acesta nu te vei plictisi si vei avea cateva beneficii nutritionale de pe urma varietatii de alimente, de asemenea. Cu toate acestea, multe persoane prefera sa manance aceleasi feluri de mancare cu care sunt obisnuiti. Ei stiu cum mesele si gustarile pe care le iau le afecteaza nivelul de energie si stiu ca aportul de calorii este destul de stabil zi de zi si nu trebuie sa se gandeasca prea mult la ce vor manca . Atata timp cat dieta ta este echilibrata si mananci cantitatea recomandata de fructe, legume, proteine si carbohidrati, cu siguranta nu este nicio problema.

Mitul nr 4: “Nu ma cantaresc niciodata”
Oamenii ar trebui sa se cantareasca periodic. Iti recomand sa te cantaresti intr-o zi de vineri pentru ca te va ajuta sa respecti ceea ce ti-ai propus, pe parcursul saptamanii. Pe cealalta parte, exista alti indicatori cum ca dieta ta functioneaza – in afara de ceea ce spune cantarul. Daca programul de exercitii fizice pe care il urmezi te ajuta sa arzi grasimea si sa depui masa musculara, nu vei vedea un efect asupra greutatii tale dar vei observa ca forma corpului tau se schimba. Uneori cantarul nu arata nicio diferenta – dar stii ca faci progrese cand reusesti sa te inchei la blugii care erau prea mici.

Mitul nr 5: “Mananc la micul dejun mancare ramasa de la cina”
Multa lume crede ce acest lucru este un lucru rau. Sunt multe persoane care ar manca o omleta la cina fara a se gandi prea mult – dar ideea de a manca friptura la micul dejun nu pare o idee buna deloc pentru majoritatea. Proteinele si carbohidratii reprezinta un mic dejun bun, ce diferenta este daca acestea provin de la crevetii pregatiti la cina din seara precedenta, sau dintr-un un shake proteic?

Mitul nr 6: “ Mananc tot din farfurie”
Unii dintre clienti recunosc ca au obiceiul de a manca absolut tot din farfurie, lucru care sugereaza faptul ca ei cred ca mananca mai mult decat ar trebui. Acest lucru ar putea fi un obicei rau doar daca singurul lucru care semnaleaza sfarsitul unei mese este o farfurie curata si nu un stomac care se simte confortabil de plin. In acelasi timp, a fi capabil sa mananci tot din farfurie este foarte satisfacator din punct de vedere psihologic. Obiceiul de a manca tot din farfurie nu este unul neaparat rau. Tu stii exact cat ar trebui sa mananci. Ai sansa de a-ti controla portia de mancare si obtii si satisfactia de a avea o farfurie curata la sfarsitul mesei.

 

Etichete:

Adauga un comentariu pentru Obiceiurile pe care le consideri proaste pot fi mai sanatoase decat crezi 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Slabire

 Obiceiurile pe care le consideri proaste pot fi mai sanatoase decat crezi
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .