CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Stil de viata

Obiceiuri pentru un stil de viata sanatos

 

stil-de-viata-sanatos

Scris de Samantha Clayton, Director Herbalife Educatie in Fitness.

Un stil de viata sanatos incepe cu crearea unor obiceiuri sanatoase. Iata cateva sfaturi despre cum se face exact acest lucru.

Cel mai bun mod de a crea un obicei sanatos este de a observa modul in care creierul proceseaza informatiile pentru a crea un stil de viata nesanatos si apoi, sa se utilizeze aceste cunostinte in avantajul tau.

De exemplu, multe companii fast-food folosesc simturile pentru a te atrage catre produsele lor. Hoteluri, magazine alimentare si agentii de publicitate, toate folosesc stimularea simturilor in scopul de a face mai atractive ofertele lor. Si functioneaza.

Folosind cele 5 simturi, vazul, gustul, mirosul, auzul si atingerea, se poate face asocieri pozitiv cu un anumit aliment sau comportament. Asa ca de ce sa nu se foloseasca aceste cunostinte pentru a crea o atitudine pozitiva legata de exercitiile fizice si alimentele sanatoase?

Aici sunt sfaturi despre cum se poate trezi simturile pentru a crea dependenta de un stil de viata sanatos.

Exercitii in aer liber

Exercitiile intr-un mediu frumos, in aer liber, sunt o modalitate foarte buna de a te bucura ca esti mai activ. Multi oameni afla ca ceea ce trebuia sa fie o plimbare scurta de 20 minute, devine mult mai lunga atunci cand se bucura de ceea ce vad in jurul lor.

Creativitate interioara

Daca exercitiile in afara nu sunt posibile, se poate oricand sa se faca exercitii aproape de o fereastra deschisa. Oamenii care fac exercitii in sala de fitness sunt o motivatie pentru a te misca mai mult.

Spatiu destinat pentru exercitii

Daca exercitiile se desfasoara acasa, exista posibilitatea sa se creeze un spatiu de exercitii prin simpla asezare a unei paturi sau izopren pe podea. Trebuie creat un obicei de a folosi acelasi spatiu din casa pentru exercitii in fiecare zi. Când exista un spatiu desemnat, asta permite sa se concentreze asupra rutinei.

Mancare frumoasa

Mancarurile frumoase, pline de culoare, atragatoare vizual ne fac sa ne simtim mai fericiti cand mancam. De aceea suntem atrasi de dulciuri frumos colorate, insa acestea nu sunt sanatoase. De obicei mancarurile sanatoase nu arata asa de bine, astfel ca trebuie depus timp pentru a face mancarea sanatoasa mai frumoasa.

Muzica pentru delectarea simturilor

Muzica in timpul antrenamentului poate avea un impact asupra felului in care te simti. Se pot alege piesele preferate pentru o motivatie in plus la exercitiile dificile. Muzica energizanta poate influenta intensitatea miscarilor, iar muzica mai calma ajuta la relaxare si recuperare.

Bautura aromata pentru workout

Fa-ti un obicei bun de a te hidrata in timpul exercitiilor. Trebuie avut grija la bauturile cu mult zahar. Se poate folosi o bautura cu electroliti infuzata cu aroma preferata pentru a asocia placerea de a bea cu exercitiile.

Parfumuri pentru a influenta starea de spirit

Exercitiile pot fi asociate intr-un mod nefericit cu mirosul de praf si transpiratie. Nu e o motivatie buna sa te apuci de lucru. Se pot folosi parfumuri sau uleiuri esentiale de lavanda, menta sau lamaie, pentru a-ti mari buna dispozitie.
Crearea unei rutine sanatoase si a unui stil de viata activ, care implica toate simturile, poate ajuta ca exercitiile sa devina mai placute si sa fie facute cu nerabdare.

 

Adauga un comentariu pentru Obiceiuri pentru un stil de viata sanatos 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Stil de viata

 Obiceiuri pentru un stil de viata sanatos
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .