CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Recomandari

Micul Dejun Sanatos

 

Un mic dejun sanatos este baza pentru o nutritie corecta. Incepe cu Micul Dejun dimineata – si esti la jumatatea distantei spre o sanatate buna si o greutate ideala.

Micul dejun pe baza de carbohidrati
Dimineata, carbohidratii simpli, precum painea alba, prajita sau cerealele care sunt bogate in zahar, iti Mic Dejun Nesanatospot oferi putina energie si iti pot satisface foamea, dar efectul nu este de durata. Organismul tau raspunde printr-o scadere a nivelului de zahar. De asemenea, pierzi toti ceilalti nutrienti necesari pentru functionarea optima a organismului tau, cum ar fi proteinele, fibrele, vitaminele, mineralele si grasimile nesaturate sanatoase. In consecinta, te vei simti curand obosit, iti vei pierde puterea de concentrare si ti se va face foame din nou inainte de pranz, dorind mai multi carbohidrati. Daca cedezi, intri intr-un cerc vicios! Excesele repetate si scaderea nivelului de energie creeaza un dezechilibru in organismul tau si acest lucru are ca si consecinte efecte pe termen lung asupra greutatii tale si a starii de bine.

Daca nu iei micul dejun
Este posibil sa nu iti fie foame dimineata sau sa nu ai timp sa mananci. Dar, daca sari peste micul dejun, acest lucru va avea efecte nedorite. Organismul tau va incerca sa ia din rezervele sale de nutrienti si apa, rezerve care au fost consumate in timpul noptii. Daca nu mananci nimic, este foarte probabil ca te vei simti obosit si ti se va face foame putin mai tarziu si vei vrea o gustare precum o ciocolata, o cafea dulce sau biscuiti pentru a avea putina energie si a-ti ridica nivelul de sange. Inca o data, intri in cercul vicios care iti va afecta greutatea si starea de bine pe termen lung.

Care sunt alternativele?Shake Formula 1

1. Un shake preparat din 2 linguri de pudra Formula 1 Herbalife (disponibila in 6 arome: Vanilie, Ciocolata, Capsuni, Fructe Tropicale, Cappuccino, Fursecuri si Frisca) cu un pahar cu lapte, suc sau iaurt.

2. Batonul Nutritiv Herbalife Formula 1 Express cu aroma de ciocolata.

 

Adauga un comentariu pentru Micul Dejun Sanatos 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Recomandari

 Micul Dejun Sanatos
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .