CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Stil de viata

Mamele cu copii mici pot manca sanatos

 

Mamele cu copii mici sunt foarte ocupate. Avand grija de copii nu mai ramane timp pentru ele. In asemenea situatii deseori pranzul unel mame ocupate este reprezentatss_100112504 de cateva inghitituri de paste reci cu branza, ramase nemancate din ziua precedenta sau o bucata de pizza si un pahar cu suc de mere.

A manca sanatos este destul de dificil cand ai copii mici. In acele perioade, este destul de tentant sa manci produse semipreparate pregatite acasa sau la restaurant. Sa stai jos, sa mananci pranzul poate fi considerat un lux in acea perioada. Inlocuindu-ti mesele importante cu snacks-uri sau orice ai la indemana, nu este o solutie. Mamele ocupate recurg deseori pe parcursul zilei, la alimente bogate in zahar pentru a combate oboseala, obicei care are efecte nedorite. Oboseala revine si astfel o ieii de la capat.

Va propunem cateva recomandari pentru mamele ocupate care doresc sa manance sanatos:

1 Pregatiti un shake la micul dejun. Dureaza cateva minute sa adaugi lapte, pudra Formula 1,  pudra proteica, fructe proaspete intr-un blender. Este usor si rapid de pregatit in timp ce copii dorm sau se joaca.

2. Cand aveti timp sa gatiti, gatiti in plus. Atunci cand timpul e o problema, sa aveti la indemana mancare gatita din ziua precedenta. Daca nu aveti o oala pentru gatit, ganditi-va serios sa cumparati una! Puteti pregati mai multe feluri de mancare sanatoasa: supa, legume si carne inabusite etc.

3. Fructele le puteti adauga in shake sau le puteti pregati cu iaurt sau branza taiata.

Daca aveti copii mari si sunt deja adolescenti, faceti tot posibilul sa le impachetati snacks-uri sanatoase pentru pranz. De ce sa nu faceti la fel si pentru dumneavoastra? Pastreati frigiderul plin de felii de branza taiata, iaurt, suc de rosii, legume, fructe si lapte degresat. Pune in camara cereale sanatoase, batoane proteice si biscuiti din cereale integrale ca sa aveti mereu la indemana ceva sanatos sa mancati.

4. Implicati copiii in activitatile din bucatarie. Este o ocazie minunata de a petrece timpul impreuna si de a discuta despre alimentatia sanatoasa.

 

Etichete:

Adauga un comentariu pentru Mamele cu copii mici pot manca sanatos 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Stil de viata

 Mamele cu copii mici pot manca sanatos
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .