CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: INGRIJIRE PERSONALA, Ingrijire ten

4 pasi simpli cu ajutorul carora vei arata splendid

 

4-pasi-simpli-cu-ajutorul-carora-vei-arata-splendidVrei sa arati si sa te simti macar putin mai bine decat ieri dar cu efort minim? Nu trebuie sa recurgi la masuri extreme pentru a obtine frumusetea dar uneori schimbarile mici au cel mai mare impact.

Sfaturi simple dar cu impact mare asupra frumusetii: Fa ingrijirea de seara a pielii accesibila

Fie ca esti femeie sau barbat, ar trebui ca intotdeauna sa iti cureti fata. Asa ca, in serile in care nu ai putere sa ajungi pana la baie, intinde-te catre noptiera. Pastreaza in sertar servetele demachiante, crema de noapte si balsamul de buze.

Indiferent de cat de obosita sau lenesa esti, nu trebuie sa adormi cu fata murdara, mai ales ca ai produsele de ingrijire necesare in seratrul de langa pat. Aminteste-ti, sa faci ceva este mai bine decat sa nu faci nimic. Nimeni nu vrea sa se trezeasca cu pielea uscata si pori infundati.

Un dus cu aburi poate fi de ajutor

Umiditatea, in timp ce nu este intotdeauna grozava pentru parul nstru, este buna pentru piele. Produsele de ingrijire corporala sunt absorbite in piele cel mai bine imediat dupa baie. Umiditatea generata de dus creaza conditiile perfecte de aplicare a lotiunii de corp, pentru o hidratare de durata. Trebuie sa aplici lotiunea imediat ce iesi din dus, inainte de a deschide usa de la baie!

Daca astepti prea mult inainte de a aplica lotiunea hidratanta, apa se va evapora de pe piele lasand-o mai putin receptiva la hidratare. Sfatul meu? Lasa-ti pielea sa se usuce singura in loc sa o stergi cu prosopul iar cand mai este doar putin umeda, aplica lotiunea. Nimic nu arata mai frumos decat o piele moale, matasoasa, hidratata.

Fii plina de farmec dormind pe asternuturi fine

Te-ai saturat sa te tot trezesti cu urme de la asternuturi pe piele? Folosind asternuturi mai moi, problema va disparea. Asternuturile din matase sau satin nu vor lasa urme pe pielea ta. Daca tinzi sa dormi in aceeasi pozitie noapte dupa noapte, urmele pot incepe sa devina permanente. Schimband calitatea asternuturilor tale, poti preveni aparitia liniilor fine si a ridurilor cauzate de asternuturi.

Fetele de perna si asternuturile din satin sunt foarte bune si pentru parul tau. Fetele de perna din bumbac au o suprafata mai rigida iar frictiunea datorata miscarilor din timpul somnului poate duce la subtierea sau chiar ruperea firului de par. Folosind asternuturi din satin, parul tau va fi mult mai usor de aranjat dimineata.

Cea mai buna parte a asternuturilor din satin? Te trezesti mereu simtindu-te sexi! Cine nu iubeste senzatia pe care satinul matasos o lasa pe piele? In numele pielii tinere si a parului sanatos – alege asternuturile din satin!

Accesoriul de infrumusetare de care toate femeile au nevoie

Dupa ce incepi sa te pricepi sa aplici genele false, ondulatorul de gene iti mai lipseste. Este un mod ieftin de a obtine un impact enorm asupra aspectului tau. Ochii tai arata instant mai mari, mai luminosi iar tu pari mai treaza. Este cel mai simplu truc de frumusete cu un impact mare.

Acestea sunt doar cateva sfaturi simple de frumusete dar care au un impact mare. Incearca-le saptamana aceasta!

 

Adauga un comentariu pentru 4 pasi simpli cu ajutorul carora vei arata splendid 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

INGRIJIRE PERSONALA

 4 pasi simpli cu ajutorul carora vei arata splendid
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .