CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Consiliul Medical Herbalife

Herbalife ii ureaza bun venit Dr.-lui Jonathan Yarom, M.D

 

yarom2

Herbalife ii ureaza bun venit in cadrul Comitetului Consultativ in Nutritie, Dr.-lui Jonathan Yarom, M.D., specializat in medicina sportiva in Israel.
Comitetul Consultativ in Nutritie al Herbalife este compus din experti de top in domeniul nutritiei si sanatatii din toata lumea,  care ajuta la educarea si instruirea Distribuitorilor Independenti Herbalife cu privire la principiile nutritiei, activitatii fizice si stilului de viata sanatos. Comitetul este condus de catre David Heber, M.D., Ph.D, director al Centrului de Nutritie Umana din cadrul Universitatii California, din Los Angeles (UCLA).

Dr. Yarom este director medical la Medix, centrul pentru medicina sportiva din cadrul complexului Olimpic de la Tel Aviv si a fost director de Medicina Sportiva al Institutului Wingate precum si membru al Comitetului Olimpic National din Israel. Incepand cu anul 1991, a fost medicul  responsabil de Federatia de Tenis din Israel, precum si membru in comitetul federatiei. Printre alte functii, se numara si cea de director de servicii medicale pentru clubul de fotbal Maccabi din Tel Aviv (2002-2004). In perioada 2000-2009, a fost presedinte al Federatiei de Ciclism din Israel si a facut parte din multiple federatii sportive si comisii guvernamentale. A sustinut cursuri intensive la mai multe universitati.

 

Adauga un comentariu pentru Herbalife ii ureaza bun venit Dr.-lui Jonathan Yarom, M.D 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Consiliul Medical Herbalife

 Herbalife ii ureaza bun venit Dr.-lui Jonathan Yarom, M.D
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .