CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: INGRIJIRE PERSONALA, Recomandari

Dinti albi? Ce trebuie sa faci pentru a avea dinti frumosi?

 

65939677Cat de des zambesti? Persoanele care zambesc arata ca persoanele fericite si este trist sa stii ca multe persoane isi ascund zambetul pentru ca nu le place cum arata dintii lor. Zambetul este unul din cele mai importante aspecte ale comunicarii vizuale iar daca dintii tai nu sunt atat de albi pe cat ar putea fi, acest lucru poate avea un impact asupra increderii pe care o ai in tine si asupra felului in care comunici.

Ce poti face pentru a-ti pastra dintii albi? Mai jos ai cinci sfaturi care te vor ajuta sa iti pastrezi albul dintilor, majoritatea sunt simple si usoare. Sper ca te vor ajuta sa incepi sa zambesti cu incredere pentru a arata lumii cat de frumosi sunt dintii tai albi.

De ce ar trebui sa zambesti?

Ai auzit spunandu-se ca cineva „a luminat incaperea cu zambetul ei/lui”? Ei bine, exista un motiv pentru aceasta zicala! Zambetul este un gest uman foarte important pentru ca iti poate aduce buna dispozitie, poate schimba dispozitia celorlalti si iti poate da un sentiment pozitiv. De cele mai multe ori, zambetul este prima trasatura pe care o observam la o persoana. Pastrandu-ti dintii albi este o parte foarte importanta a unui zambet plin de incredere.

Un zambet te poate ajuta sa scapi de stres pentru ca in momentul in care zambesti, trimiti semnale creierului cum ca esti bine dispusa (chiar daca nu esti). Un alt motiv bun de a zambi este pentru ca zambetul duce la rasete, si cui nu ii place senzatia lasata de un ras pe cinste? Acum ca stii de ce ar trebui sa zambesti, sa vorbim despre cum iti poti pastra dintii albi!

Cum sa iti pastrezi dintii albi

Sunt cai profesionale de a obtine dinti albi dar poti incorpora cativa pasi simpli in rutina zilnica pentru a obtine un rezultat la fel de bun. Vorbim despre preventie, daca ai grija de dintii tai albi, poate ca nici nu vei avea nevoie de tratament profesional.

Sfatul nr 1: Atentie la igiena dentara
Majoritatea dentistilor recomanda sa te speli pe dinti de cel putin 2 ori pe zi si sa folosesti ata dentara mereu. Aceste obiceiuri sanatoase sunt bune pentru dintii tai, pastrandu-i albi prin eliminarea depunerilor.

Sfatul nr 2: Evita bauturile care cauzeaza pete
Daca o bautura poate pata un tricou alb din bumbac, iti poate pata si dintii. Cele mai periculoase bauturi din acest punct de vedere sunt bauturile racoritoare inchise la culoare, cafeaua, ceaiul, vinul rosu si sucul de fructe. Fii atent cat de multe consumi pentru a-ti pastra dintii albi.

Sfatul nr 3: Fumatul
Pe langa faptul ca are repercursiuni grave asupra sanatatii, fumatul poate provoca, de asemenea, modificari ale culorii dintilor. Unele din ingredientele tigarilor, cum ar fi nicotina si gudronul, lasa pete maro pe dinti. Fumatorii au un flux mai scazut de saliva in gura iar saliva curata in mod natural dintii.

Sfatul nr 4: Clateste-ti dintii dupa ce mananci
Mananca fructe si legume apoi clateste-ti gura cu apa si gata! Fructele si legumele de culoare inchisa au beneficii nutritionale exceptionale dar, de asemenea, pot pata dintii. Asigura-te ca mananci alimente cum ar fi afinele apoi iti clatesti gura cu apa pentru a preveni aparitia petelor.

Sfatul nr 5: Alege rujul potrivit
A obtine dinti mai albi e la fel de usor ca si alegerea culorii potrivite a rujului. Alege nuante care contracareaza orice urma galbena de pe dinti. Aceste nuante sunt: rosu bogat, culorile fructelor de padure, roz in nuante reci sau culorile nud. Evita nuantele de portocaliu sau rosu in tonuri calde deoarece acestea pot accentua petele pe dinti.

Cum sa iti pastrezi dintii albi: cheia este sa previi!
Acum ca stii cum iti poti pastra dintii albi, poti zambi cu incredere! Du-te afara si bucura-te de toate beneficiile zambetului!

 

Adauga un comentariu pentru Dinti albi? Ce trebuie sa faci pentru a avea dinti frumosi? 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

INGRIJIRE PERSONALA

 Dinti albi? Ce trebuie sa faci pentru a avea dinti frumosi?
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .