CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Slabire

Dieta cu mere, pentru slabire ca in vise

 

Dieta cu mereDieta cu mere este excelenta pentru slabire si detoxifiere, daca vrei sa ai un trup usor ca un fulg, deoarece merele sunt asociate cu elementul aer. Oamenii de stiinta au observat ca dietele cu mere scad pofta de mancare, ard caloriile, reduc nivelul de colesterol si elimina toxinele.

Merele au calitatea de a te ajuta sa slabesti, pentru ca te pun in legatura cu elementul aer. De fapt 25% din volumul unui mar este aer.

Fiecare fruct sau leguma este asociat in mod preponderent cu unul din cele 4 elemente: pamant, apa, foc si aer. De exemplu orezul, cartofii, ciupercile sunt asociate cu elementul pamant, ghimbirul si usturoiul, cu elementul foc, pepenele, portocalele, cu apa, iar merele si perele, cu aerul.

Merele se pot consuma de preferat decojite daca sunt de la supermarket, pentru ca e posibil sa fie stropite, sau facute suc proaspat daca aveti un storcator de fructe. Nu cumparati niciodata suc de mere din comert, deoarece are adaos de zahar si doar 2% mere.

Cel mai ecologic ar fi sa cumparati mere organice de la fermele din apropiere sau de la tara. Daca aveti pe cineva de la tara sunteti cei mai norocosi.

Cand vrei sa slabesti este important sa nu te infometezi si sa alegi alimente cu putine calorii care ofera corpului nutrienti de valoare. Marul ajuta si la detoxifiere.

Este bine sa mananci un mar pe zi. Recomandat este sa il mananci intre mese, acest lucru iti va fi de ajutor in procesul de slabire.

Merele sunt pline de nutrienti si pectina, care ajuta la eliminarea tuturor aditivilor artificiali intrate in corp din mancare.

Fulgii de ovaz la micul dejun sunt o alegere excelenta. Poti indulci compozitia cu un sirop de artar, sau poti alege sa torni peste acesti fulgi de ovaz un suc proaspat de mere neindulcit.

Fiind pline de gust, merele sunt de asemenea surse de fibre care te ajuta sa te simti plin.

Un mar mare cu tot cu coaja are 120 de calorii, iar daca tu vei manca un astfel de mar, vei consuma 5 grame de fibre. Fa acest lucru in fiecare zi timp de o saptamana la micul dejun, si pe langa faptul ca vei arde calorii, in plus vei obtine si 5 grame de fibre.

Beneficiile pe care le are dieta cu mere asupra organismului sunt multe, insa cel important de stiut si cel mai folositor, este faptul ca merele te ajuta sa pierzi in greutate. Au un continut caloric scazut, dar sunt bogate in fibre, minerale, vitamine si antioxianti, si sunt fructe ce nu ar trebui sa lipseasca din planul tau alimentar. Se spune ca este bine sa mananci mere in fiecare zi pentru a-ti curata organismul de toxine, fiindu-ti de ajutor pentru slabit.

Inlocuieste desertul cu un mar, sau alege acest fruct pe post de gustare, intre mese pentru a scadea vizibil numarul de calorii din alimentatia ta. Un mar, contine in medie un numar de 70-80 de calorii, fapt benefic pentru cura ta de slabire.

 

Etichete:

Un comentariu pentru “Dieta cu mere, pentru slabire ca in vise”  

  1. Mircea spune:

    Foarte interesant blog aveti!
    Felicitari pentru ideile dvs si pentru munca depusa in realizarea acestui blog minunat!

Adauga un comentariu pentru Dieta cu mere, pentru slabire ca in vise 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Slabire

 Dieta cu mere, pentru slabire ca in vise
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .