CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Slabire

Daca mananci in unul din aceste cinci locuri este posibil sa te ingrasi

 

In zilele noastre oamenii nu au intotdeauna posibilitatea sa repsecte cele trei mese ale zilei. In majoritatea cazurilor mananca pe fuga sau in timp ce mananca navigheaza pe internet, isi acceseaza smartphone-ul, mai fac si alte treburi – motiv care duce la depunerea grasimii pe burta sau coapse. Pentru a preveni kilogramele in plus, trebuie sa eviti sa mananci in urmatoarele cinci locuri.

In picioare In picioare la bucatarie
Sunt zile in care intri in bucatarie sa bei cafeaua, ceaiul, sa iei o mica gustare dar vazand multe feluri de mancare iti este pofta de toate, vrei sa gusti, ciugulesti din toate si ajungi sa mananci mai mult decat ai fi vrut. Mai grav este ca sunt momente in care mananci in picioare in timp ce mai faci si altceva sau vorbesti cu cineva si nu mai tii cont de cat ai mancat. Daca iti este pofta de o gustare, cel mai bine e sa ti-o prepari, sa o pui in farfurie sau intr-un bol si sa stai jos la masa ca sa te bucuri de ea.
In masina In masina
Nu este o idee buna sa mananci in masina. Mancarea facuta doar ca sa fie mancata pe fuga duce la ingrasare. Daca mananci in timp ce conduci, de cele mai multe ori mesteci foarte repede, in acelasi timp stai si cu mainile pe volan si esti atent la drum, fapt pentru care pierzi notiunea de cat ai mancat. Daca totusi trebuie sa mananci in masina datorita unui program incarcat, fa-ti pachetele mici cu gustari sanatoase astfel vei sti sigur cate calorii consumi.
La televizor In fata televizorului
Daca mananci in timp ce te uiti la televizor, iti creste pofta de mancare, deoarece reclamele de televiziune sunt cu adevarat agresive si au rolul de ati creste apetitul. Toate acele preparate prajite si alte produse apetisante viu colorate te ispitesc la gustari tarzii in noapte. Nu e de mirare ca ajungi sa mananci portii mari de cartofi cu carne, inghetata sau ciocolata.. Nu e nimic gresit sa mananci un fruct sau o gustare in fata televizorului atata timp cat este un preparat sanatos si asa poti evita sa iei in greutate. Masoara cantitatea de mancare inainte de a te aseza la televizor iar restul pastreaza la bucatarie.
la birou La birou
Obiceiul de a manca la birou se datoreaza sarcinilor sau termenelor limita. Rontaitul in fata calculatorului este la fel de nociv ca cel din masina sau cel din fata televizorului. Cand esti prins in munca nu iti dai seama nici ce mananci si nici cat mananci astfel ca te simti mereu flamand, iar corpul tau simte ca are nevoie de mai multa mancare. Ia-ti o pauza de cel putin 15 minute si pleaca de la birou ca sa iti iei masa.
In pat In pat
Exista motive pentru care oamenii mananca in pat: se simt rau, de plictiseala, de rasfat sau de lene. Sa mananci in pat nu este un lucru bun pentru ca incurajeaza si mai mult mancatul inconstient fara senzatia de satietate si este nesanatos, deoarece patul nu este tocmai un perimetru igienic. Daca mananci in pat, alimentele nu se digera corect, nu te saturi si mai mult decat atat, sa dormi inconjurat de mirosul ramas de la macarea servita in pat te face sa te trezesti cu alta pofta de a mai manca ceva suplimentar. Evita sa mananci in pat si bucura-te de cina la masa. Daca totusi nu poti sa adormi de foame, mai bine pastreaza pe noptiera un pahar cu apa si bea apa sau obisnueste-te sa mananci o salata de fructe cu putin timp inainte sa mergi la culcare.

Ai grija cat mananci si unde manaci, pentru ca de multe ori nu iti este foame cu adevarat si mananci din alte motive. Daca vrei sa nu te ingrasi, planifica sa ei micul dejun, pranzul sau cina asezat la masa si este de preferat sa mananci cat mai sanatos pentru a te simti bine in orice moment al zilei.

 

Un comentariu pentru “Daca mananci in unul din aceste cinci locuri este posibil sa te ingrasi”  

  1. Valeriu spune:

    Lucrez de ceva timp in domeniul auto si citesc cu placere articolele din blogul tau.

Adauga un comentariu pentru Daca mananci in unul din aceste cinci locuri este posibil sa te ingrasi 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Slabire

 Daca mananci in unul din aceste cinci locuri este posibil sa te ingrasi
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .