CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Slabire

Cum te ingrasi de sarbatori

 

Cum te ingrasi de sarbatoriMajoritatea oamenilor se ingrasa un kilogram, maxim doua in timpul sarbatorilor. Cand devii indulgent cu cateva calorii in plus, acestea se depun destul de repede. Pentru a te ingrasa 3  kilograme, ai nevoie de aproximativ 24.000 de calorii asa ca din momentul asta pana in ianuarie, ai de facut urmatoarele.

Mai intai, incepi cu bomboane. O bomboana are 35 calorii.  Iei cate o bomboana, doua pe zi. Acest lucru ti-a dat 3500 de calorii avans.

Apoi, cina de Craciun. Nu suntem multumiti doar cu cina din ziua de Craciun asa ca petrecem o buna parte din aceasta zi, in sanul familiei, mancand. Multi oameni planifica masa in familie destul de devreme, la pranz, pentru a repeta experienta mai tarziu, spre seara. Totalul caloriilor din aceasta zi poate depasi cu usurinta 5000 sau chiar mai mult, tinand cont de faptul ca o persoana nu are nevoie de mai mult de 2500 calorii zilnic.

Uneori, locul de munca te poate corupe, mai ales in timpul sarbatorilor. Clientii multumiti sau chiar colegii inunda biroul cu fel de fel de prajituri, bomboane, si multe pungi de popcorn. Mananca trei pungi de floricele cu caramel trei zile pe saptamana timp de o luna ( 2200 calorii ) si trei bomboane de ciocolata pe saptamana timp de o luna ( 1600 calorii ) si garantat te vei ingrasa pana in ianuarie.

Cu siguranta te astepta multe alte bunatati si acasa. Ai putea manca cu usurinta 10 prajituri de-a lungul a cateva zile (1000 calorii) sau putin salam si bicuiti cu branza (700 calorii ). Coace o serie de prajituri pentru sarbatori sau turta dulce si vei da de necaz. Adauga sase prajituri ( si cateva mostre de aluat ) si ai putea adauga alte 500 de calorii.

Acum, adauga si cateva cocktail-uri in acest amestec. Aperitivele sunt mici bombe de calorii, cu o medie de 100 de calorii fiecare. Unele bauturi alcoolice, cum ar fi martini dulce, ar putea depasi cu usurinta 300 de calorii. Participi la 2 petreceri = 2 mii de calorii in plus. Mananca o portie de clatite si o friptura de porc si poti fi sigur ca ai mai adaugat un kilogram.

Nu este greu sa alegi restul de aproximativ 5000 de calorii mai ales cand ti se pun la dispozitie alimente cum ar fi placinta cu nuci (500 de calorii per felie),prajitura cu ciocolata (450 calorii), crema de anghinare (600 calorii la o jumatate de cana), coasta afumata (800 de calorii) , carnati (400 calorii/100g), tort cu crema (700 de calorii per felie), placinta cu scortisoara (500 calorii), lichior de oua (400 calorii/ceasca) sau alune (650 calorii).

 

Etichete: ,

Un comentariu pentru “Cum te ingrasi de sarbatori”  

  1. george spune:

    mai, nu e chiar asa…daca mananci popcorn cu masura, nu ai cum sa te ingrasi…eu mananc de 2-3 ori pe saptamana popcorn de la star, de ala ce-l faci in microunde…adica cam de fiecare data cand ma uit la un film bun. ideea e sa balansezi fiecar calorie pe care o iei cu sport, ceea ce si fac. mananc popcorn de 2-3 ori pe saptamana, fac sport de 3-4 ori pe saptamana, se echilibreaza. 🙂 nu sunt de acord ca ar tb sa ne taiem de la gura, o viata avem… 🙂

Adauga un comentariu pentru Cum te ingrasi de sarbatori 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Slabire

 Cum te ingrasi de sarbatori
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .