CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Recomandari

Cum slabesti ultimele kilograme in exces

 

Cum slabesti ultimele kilograme in exces

Uneori ai nevoie de ajutor pentru a pierde ultimele kilograme care sunt in plus si te deranjeaza si care sunt mai greu de slabit. Iti poate fi util continuarea exercitiilor cardio de patru-cinci ori pe saptamana cu cresterea intensitatii exercitiului. Studiile au demonstrat ca, avand activitate intensa, in intervale scurte de timp, te ajuta sa stimulezi metabolismul corpului si sa arzi mai multa grasime decat in timpul exercitiilor cu intensitate redusa sau chiar in timp ce te odihnesti. Daca iti place sa te plimbi, incearca sa alternezi ritmul. Ritmul mediu alternat cu cel rapid te poate ajuta sa arzi mai multe calorii in timpul antrenamentului sau chiar mai tarziu.

De asemenea, schimbarea dietei (alimentatiei) te poate ajuta sa pierzi in greutate. De exemplu, mancand mai putina carne se pare ca te poate ajuta sa scapi de kilograme in plus mai usor. Studiile arata ca vegetarienii cantaresc mai putin decat cei care mananca carne la mesele principale ale zilei. Asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la carne. Este recomandat sa mananci carne la trei mese sau mai putin pe saptamana. Asta te va ajuta sa pierzi ultimele kilograme in exces care sunt mai greu de slabit. In plus vei descoperi ca si tie iti place mancarea ce are la baza legume. Daca mananci un fruct inainte de masa, te poate ajuta sa reduci senzatia de foame si astfel vei manca mai putin, facand ca acele kilograme in plus sa dispara mai usor.

Incercand sa scapi de ultimele kilograme in exces poate fi dificil dar nu este imposibil! Urmand aceste sfaturi, o sa pierzi cu adevarat acele kilograme si te vei simti minunat si mandru de tine cand vei realiza ca in sfarsit ti-ai indeplinit scopul. Vei arata si te vei simti minunat, vei fi sanatos si vei sti ca efortul a meritat.

 

Adauga un comentariu pentru Cum slabesti ultimele kilograme in exces 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Recomandari

 Cum slabesti ultimele kilograme in exces
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .