CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Forma buna

Cum sa scapi de pungile de sub ochi

 

cum-sa-scapi-de-pungile-de-sub-ochiAi cearcane si pungi inestetice sub ochi? Indiferent de cat ai dormi, nu poti scapa de ele? Indiferent de motivul pentru care apar, nimeni nu vrea sa se trezeasca cu pungi sub ochi. Acestea ne pot face sa parem obositi, stresati dar si mai in varsta.

Sunt 4 cai simple de a scapa de pungile de sub ochi:

1. Incearca sa nu bei lichide cu 2, 3 ore inainte sa te pui sa dormi. Retentia de lichide tinde sa fie cel mai comun factor care duce la aparitia inesteticelor pungi. Pielea din jurul ochilor nostri este foarte subtire si fragila asa ca, atunci cand lichidul incepe sa se adune, aceasta zona devine pufoasa iar acest aspect nu arata niciodata bine.

2. O perna plata nu este indicata. Asigura-te ca perna ta este pufoasa, pentru a nu te trezi cu pungi sub ochi. Pernele plate permit retentia de lichide. Prin ridicarea usoara a capului cu o perna mai plina, putem ajuta la prevenirea retentiei de lichide care duce la aspectul neplacut.

3. Incearca sa limitezi consumul de alcool si consumul de sare. Consumul acestora duce la formarea pungilor de sub ochi si pot cauza chiar si deshidratare. Cand esti deshidratat, organismul tinde sa retina apa, ca parte a mecanismului de aparare. Redu consumul de sare si alcool si vei vedea diferenta.

4. Oboseala ramane unul din factorii principali. Toti suntem vinovati pentru ca petrecem prea mult timp in fata computerului si a televizorului. Trebuie sa oferim ochilor timp sa se relaxeze. Aminteste-ti, se numeste “somn de frumusete” pentru un motiv asa ca trebuie sa te odihnesti pentru a face pungile de sub ochi sa dispara definitiv.

Exista multe motive pentru care ne apar pungi sub ochi, motive care include alergiile, ereditatea, schimbarile hormonale sau chiar alimentele pe care le consumam. Urmatoarea sugestie este probabil cea mai practica: daca sfaturile de mai sus nu functioneaza in cazul tau si nu vrei ca ceilalti sa observe pungile de sub ochii tai, investeste intr-o pereche de ochelari! Vei arata fabulos si nimeni nu va sti ca ai petrecut toata noapte precedenta!

Vezi produse pentru ingrijirea tenului .

 

Adauga un comentariu pentru Cum sa scapi de pungile de sub ochi 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Forma buna

 Cum sa scapi de pungile de sub ochi
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .