CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Sfaturi pentru slabire

Cum sa scapi de grasimea de pe burta si coapse?

 

cum-slabesti-coapse-herbalife

Ti-ai dorit un corp mai atragator, mai zvelt, mai tonifiat?

Grasimea in corp merge in 2 zone:

Sub piele – se creeaza grasimea subcutanata, care deformeaza corpul, este inestetica, are aspect de celulita si acumuleaza toxine. Acest tip de grasime solicita articulatiile si coloana. Grasimea de pe spate arata foarte urat.

Pe organele interne – este grasime viscerala. Persoanele cu multa grasime viscerala au burta mare si umflata. Acest tip de grasime este un factor de risc crescut pentru multe boli cronice grave: diabet, tensiune, cancer.

Cura de slabire traditionala presupune slabire pe nemancate, indurand senzatie de foame, lipsa de energie, slabiciune, pierderea masei musculare. Metabolismul scade, pentru ca el depinde in mod direct de cantitatea masei musculare. Dieta de slabire prin infometare duce la dereglari hormonale si char daca reusesti sa slabesti te vei ingrasa la loc mai tarziu, poate chiar mai mult.

Daca vrei o schimbare acum, poti alege o solutie simpla si la obiect, pliata special pe nevoile tale si poti reusi sa slabesti intr-un timp relativ scurt fata de alte metode de slabire daunatoare sanatatii.

Ca sa corectam greutatea corporala si sa mentinem aceste rezultate pe termen lung trebuie sa tinem cont de 3 lucruri de baza:

1. Calitatea alimentatiei – nutritie si hidratare.

2. Sa reducem masa grasa si sa crestem masa musculara, ca sa fie ambele in parametri optimi.

3. Activitate fizica.

Daca ti-ai propus sa ai un corp mai zvelt si mai tonifiat, este timpul sa te concentrezi pe reducerea procentului de grasime corporala si pe cresterea masei musculare. Stiai insa ca o alimentatie corecta joaca un rol major in acest sens? Credem ca pentru a-ti atinge obiectivele, secretul este sa pastrezi raportul de 80% nutritie echilibrata si 20% exercitii fizice.

Conform Filozofiei Herbalife despre nutritie, dieta ta zilnica ar trebui sa fie formata din pana la 40% carbohidrati, pana la 30% proteine de calitate si pana la 30 % grasimi sanatoase nesaturate precum Omega 3, mai putine grasimi saturate.

Limiteaza carbohidratii procesati din gustarile fainoase prajite si coapte. Alege in locul lor alimente bogate in carbohidrati naturali, pentru ca acestea mai furnizeaza suplimentar si vitamine, minerale, fibre.

Proteinele te ajuta sa iti cresti masa musculara deci daca doresti sa iti tonifiezi corpul, este esential sa iti atingi consumul de proteine recomandat zilnic. Proteinele sunt de origine animala au prea multe calorii si grasimi. Alege peste, proteine vegetale.

Mentine-ti nivelul de hidratare band cei 2 litri recomandati de apa pe zi ca parte a unei diete. Consumul de apa previne cresterea procentului de grasimi viscerale de pe organe si a grasimii de pe burta.

A-ti alimenta organismul corect poate avea mai multe beneficii decat crezi. Cu o alimentatie corecta slabesti, obtii o greutate ideala, piele sanatoasa si frumoasa, articulatii sanatoase, o digestie mai buna. Incearca un program de slabire Herbalife.

Un program de slabire cu Herbalife este un program de nutritie imbunatatit, scapi de grasimea de pe burta, coapse fara forme, si cu multa energie iti poti mentine rezultatele pe termen lung cu Herbalife.

 

Adauga un comentariu pentru Cum sa scapi de grasimea de pe burta si coapse? 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Sfaturi pentru slabire

 Cum sa scapi de grasimea de pe burta si coapse?
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .