CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Alimentatie Sanatoasa

Cum sa iti pregatesti un sandwich sanatos

 

Cum sa iti pregatesti un sandwich sanatos

Toti ne pricepem sa pregatim un sandwich: doua felii de paine, putina carne, un sos si gata, sandwich-ul e pregatit!

Daca te gandesti la faptul ca folosesti putine ingrediente pentru acest sandwich, poti crea o varietate interminabila de sandwich-uri care nu doar vor sparge monotonia dar iti vor aduce beneficii si din punct de vedere nutritional.

Sa incepem cu painea. Daca optezi pentru painea traditionala, atunci alege painea din 100% faina integrala care iti aduce beneficiul de a consuma fibre naturale. Daca nu esti fan al painii din anumite cereale integrale, exista pe piata mai multe tipuri de paine, cu aceleasi calitati nutritionale, cum ar fi painea graham sau cea de secara.

Poti inlocui painea cu lipie sau poti folosi paine prajita, din faina integrala, sau tortilla din faina integrala. Pentru a schimba lucrurile, renunta la paine si foloseste biscuiti din cereale integrale. Aceasta optiune este in special indicata acelora dintre voi care au copii carora le place sa isi pregateasca singuri sandwishurile, din biscuiti, ton si salata.

Sosurile folosite pot adauga gust si arome dar si grasimi si calorii sandwich-ului tau. Daca vrei sa adaugi maioneza in sandwich-ul tau, alege o varianta cu putine calorii si grasimi. Mustarul este o alegere minunata cand vrei sa adaugi o aroma deosebita iar humusul este foarte gustos si sanatos si poate fi folosit pentru a prepara sandwich-uri sanatoase. Pasta de avocado sau iaurtul cu usturoi sunt deasemenea alegeri intelepte.

Cand vine vorba de principalul ingredient a unui sandwich, umplutura, exista o varietate de posibilitati, in afara obisnuitelor felii de cascaval, carne sau unt de arahide. Gandeste-te la sandwich-ul tau ca la o salata pe paine si adauga-i foarte multe legume. Este foarte usor sa iti pregatesti un sandwich la masa de pranz, din bucati de carne de pui si salata cu fasole boabe sau mazare.

Spre exemplu un sandwich satios este facut din branza de vaca cu continut scazut de grasimi, amstecata cu mustar si parmezan. Este foarte bun alaturi de rosii proaspete taiate marunt. Poti agauga noi arome sandwich-ului adaugandu-i frunze proaspete de spanac, ardei, morcovi sau castraveti.

Cand esti acasa si ai putin mai mult timp liber, poti incerca sa iti pregatesti un sandwich pe gratar. Prajeste sanwich-ul pe ambele parti pana devine crocant si gustos. Dureaza doar cateva minute dar este o schimbare placuta pe care o poti face pentru a schimba gustul sandwich-ului obisnuit, facandu-l putin mai special.

 

Adauga un comentariu pentru Cum sa iti pregatesti un sandwich sanatos 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Alimentatie Sanatoasa

 Cum sa iti pregatesti un sandwich sanatos
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .