CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

Celulita

>

Cum arata celulita

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Celulita

Cum arata celulita

 

Celulita este un dusman mizerabil al frumusetii, armoniei si al starii de spirit. Daca nu se iau masuri din timp, corpul se deformeaza in mod ireversibil. Sunt 4 stadii de formare a celulitei:

celulita

Stadiul I: La inceput scade nesemnificativ tonusul pielii si tesutul subcutanat devine mai putin compact. Suprafata pielii este aparent neteda. Insa, daca este stransa in pliu pielea de pe coapse, se observa aspectul de portocala.

celulitaStadiul II: Aspectul de coaja de portocala este evident si fara a strange pielea, mai ales in pozitia culcat. Apar gropite. Tonusul pielii scade continuu, pielea parca se ofileste. Adipocitele (celulele grase) se maresc in volum, dereglandu-se spatiul intre celule. Sangele circula mai greu spre piele. Apare un edem usor. Acest aspect inestetic exclude din garderoba pantalonii scurti, fustele scurte.

Celulita

Stadiul III: In acest stadiu multe femei isi urasc corpul. O arie tot mai extinsa de piele capata un aspect respingator – cu o multitudine de noduli subcutanati, umflaturi si gropite. Fiecare adipocit (celula grasa) se poate mari in volum de pana la 50 de ori mai mare decat marimea sa initiala, inrautatind circulatia sangelui si a limfei. In acest stadiu celulita provoaca si probleme de sensibilitate a pielii. Daca nu se iau masuri, se pot dezvolta schimbari ireversibile.

celulita

Stadiul IV (celulita grava) In final, pielea capata un aspect de movilite si desfigureaza corpul. Coapsele si picioarele incep sa semene cu un aluat dospit, care a fost gaurit intens cu degetul. Celulita in acest stadiu este o boala cu dereglari severe de circulatie, cu umflaturi masive, dilatarea venelor. Pielea devine dureroasa la atingere.

Vezi Programele Anticelulitice aici.

 

Etichete:

Adauga un comentariu pentru Cum arata celulita 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Celulita

 Cum arata celulita
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .