CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Alimentatie Sanatoasa

7 superalimente care-ti cresc nivelul de energie

 

Ai stat toata noaptea treaz  din nou si acum esti obosit. Nu iti permiti sa iei o pauza de la programul tau intens daca vrei ca afacerea ta sa creasca asa ca ia in considerare asa-zisele “super-alimente” care cresc nivelul de energie si scad nivelul stresului. Fara indoiala, aceste alimente te vor ajuta sa gandesti si sa te concentrezi mult mai bine asupra activitatii tale decat o gogoasa si un suc.

Somonul – Imbunatateste vigilenta

Somonul - Imbunatateste vigilenta

De ce este atat de special: Acest peste contine un nivel ridicat de acizi grasi omega 3, cunoscuti pentru scaderea ratei bolilor de inima.

Cum te ajuta: Somonul este o buna sursa de proteine care poate ajuta la imbunatatirea vigilentei si performantei. “ Somonul a fost legat si de imbunatatirea sanatatii generale a creierului” conform Dr. Mehmet Oz, autor de bestseller si gazda show-lui “Dr. Oz Show”.

Migdalele – ajuta la tinerea sub control a poftelor

Migdalele – ajuta la tinerea sub control a poftelor

De ce sunt speciale: Migdalele reprezinta o sursa grozava de fibre, proteine si grasimi sanatoase care te pot ajuta sa iti controlezi poftele. “Vitamina E din migdale are un rol benefic asupra pielii tale, protejand impotriva efectelor nocive ale soarelui”, spune Lucy Danziger, redactor-sef al revistei The Drop 10 Diet. “Bonus: Noile cercetari au legat migdalele nu numai de imbunatatirea sanatatii inimii dar si de scaderea riscului de a face cancer de san sau pulmonar.”

Cum te ajuta: Migdalele te ajuta sa iti pastrezi nivelul de zahar din sange constant ceea ce inseamna ca nivelul de energie va ramane constant in timp ce lucrezi.

Ceaiul Verde – O alternativa sanatoasa pentru cafea

Ceaiul Verde – O alternativa sanatoasa pentru cafea

De ce este special: Ceaiul verde este incarcat cu antioxidanti si catechine, compusi care ajuta la reducerea riscului de boli de inima.

Cum te ajuta: ”Acest ceai ajuta la imbunatatirea starii de spirit, fiind o alegere inteligenta pentru o dupa-amiaza”, spune Dr. Andrew Weil, fondator al Centrului de Medicina al Universitatii Arizona Health Sciences Center.

Avocado – Te ajuta sa te concentrezi

Avocado – Te ajuta sa te concentrezi

De ce este special: Cunoscut pentru continutul ridicat de grasimi bune, avocado contine si potasiu din plin. “ Avocado contine grasime monosaturata cunoscuta sub numele de acid oleic, care poate ajuta la scaderea colesterolului. In plus, avocado imbunatateste aspectul parului si al pielii”, spune Dr.Oz.

Cum te ajuta: Fibrele si grasimile pe care le contine, ajuta la mentinerea nivelului insulinei, ajutandu-te sa te concentrezi mai usor.

Legumele – Te ajuta sa eviti scaderea glicemiei

Legumele – Te ajuta sa eviti scaderea glicemiei

De ce sunt speciale: Aceste legume, inclusiv conopida, varza, varza de Bruxelles sunt pline de nutrienti. “ Toate aceste legume contin o varietate de compusi, inclusiv indoli si isotiocianati care iti ofera protectie impotriva multor boli cronice, inclusiv impotriva cancerului”, spune Weil.

Cum te ajuta: Fibrele din aceste legume ajuta la stabilizarea zaharului si insulinei din sange, prevenind cresterea rapida si scaderea brusca a nivelului lor.

Ciocolata neagra – Scade stresul

Ciocolata neagra – Scade stresul

De ce este speciala: Flavonoidele din ciocolata neagra mentin vasele de sange sanatoase si reduc inflamatia. In plus, grasimile din ciocolata neagra nu afecteaza negativ nivelul colesterolului.

Cum te ajuta: Consumul de ciocolata neagra reduce cortizolul, un hormon de stres asociat cu cresterea poftei de mancare si cresterea in greutate. “ Ciocolata neagra ( cu un continut de 70% sau mai mult de cacao) poate ajuta la imbunatatirea fluxului de sange catre creier si performantele cognitive”, spune Danziger.

Fructele de padure – Te mentin concentrat

Fructele de padure – Te mentin concentrat

De ce sunt speciale: Fructele de padure negre, inclusiv afinele, zmeura si murele contin antioxidanti. “Fructele de padure contin, deasemenea, fitonutrienti care promoveaza sanatatea, inclusiv antociani, compusi care ajuta la scaderea tensiunii arteriale”, spune Weil.

Cum te ajuta: Pline de fibre, fructele de padure te mentin concentrat prin controlul nivelului de zahar din sange.

 

Adauga un comentariu pentru 7 superalimente care-ti cresc nivelul de energie 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Alimentatie Sanatoasa

 7 superalimente care-ti cresc nivelul de energie
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .