CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Alimentatie Sanatoasa

6 sfaturi care te vor ajuta sa nu mai sari peste micul dejun

 

6 sfaturi care te vor ajuta sa nu mai sari peste micul dejunMicul dejun este masa cea mai importanta din zi!

Mananca micul dejun ca un rege!

Mananca diamante la micul dejun si vei straluci toata ziua!

Cei care mananca la micul dejun pot confirma ca toate aceste zicale sunt adevarate. Ce se intampla daca sari peste micul dejun? Auzi aceste cuvinte si nu poti decat sa te simti vinovat. Stii ca ar trebui sa mananci dar este greu pentru ca simti ca stomacul tau inca doarme. Stii ca micul dejun este foarte important – alimentele alese bine dimineata, te pot ajuta cu adevarat sa stralucesti toata ziua. Intrebarea este “De ce nu iti este foame si ce poti face in legatura cu asta?”.

A descoperi de ce nu poti manca dimineata poate fi dificil. Uneori este vorba doar de un obicei pe care il ai de mult timp – nu ai intrat niciodata in rutina de a manca la micul dejun. Si, din moment ce prima parte a zilei trece fara probleme, iti spui ca nu trebuie neaparat sa mananci. Poate ca nu iti este foame pentru ca ai mancat prea mult la cina si ai avut gustari pana aproape de ora de culcare. Poate nu iti place mancarea de la micul dejun sau te bazezi pe o ceasca de cafea pentru a rezista pe parcursul diminetii.

Cei care nu mananca dimineata, au auzit probabil toate motivele pentru care ar trebui sa incerce sa nu mai sara peste aceasta masa importanta. In caz ca ai nevoie de un reminder, o sa recapitulez. Cand te trezesti dimineata, ai stat deja foarte mult timp fara sa mananci. Chiar daca ai dormit, corpul tau a consumat rezervele pentru a mentine sistemele in functiune. Daca nu reincarci aceste rezerve dimineata, nu vei avea suficienta energie fizica si mentala pentru a trece fara probleme peste aceasta zi. In plus, mancatul la micul dejun este asociat cu o mai buna gestionare a greutatii si o dieta mai buna per ansamblu. Marea majoritate a celor care au slabit si si-au mentinut apoi greutatea constanta mananca micul dejun aproape zilnic. Pe cealalta parte, cei care sar peste micul dejun consuma mai multe grasimi, colesterol, calorii si zahar si mai putine fructe si legume decat aceia care mananca regulat micul dejun.

Mai jos sunt cateva sfaturi care te pot ajuta sa mananci mai bine dimineata, sfaturi ce te vor ajuta sa “stralucesti toata ziua”. Incearca acesti pasi mici pentru a stabili un obicei sanatos:

Mananca putin si fara prea multe calorii
Pentru inceput, incearca portii mici, usor de digerat, din alimente pline de nutrienti. Incearca un shake cu proteine sau o bucata de branza de vaca, fara grasimi, sau un ou fiert tare si o bucata de fruct.

Include proteine
Proteinele sunt importante pentru ca nu numai ca te mentin satul dar te mentin alert din punct de vedere mental. Un studiu arata ca aceia care mananca la micul dejun alimente bogate in proteine vor manca la amiaza mai putin cu aproximativ 200 de calorii.

Imparte masa in gustari mai mici
Nu trebuie sa mananci tot deodata. Bea shake-ul pe parcursul diminetii, mananca bucata de branza sau oul pentru inceput iar fructul peste o ora sau mai tarziu.

Trezeste-te cu 15 minute mai devreme
15 minute dimineata pot face diferenta pentru cei care se grabesc sa iasa pe usa. Nu numai ca vei avea timp sa iti pregatesti ceva de mancare rapid dar ii vei acorda sistemului tau o sansa sa se trezeasca.

Mananca ce iti place
Nu exista o regula care sa spuna ca trebuie sa mananci “mancare pentru micul dejun” dimineata. Cateva muscaturi din puiul de la cina si cateva legume pe gratar ar putea sa fie suficiente pentru a incepe ziua bine.

Nu te baza pe o cafea si o briosa
Multi oameni nu considera ca servesc micul dejun cand comanda o cafea si o briosa la cafenea. Dar acea cafea nevinovata impreuna cu o briosa pufoasa adauga mai mult de 700 de calorii si 6 lingurite de grasime in dieta ta zilnica.

 

Adauga un comentariu pentru 6 sfaturi care te vor ajuta sa nu mai sari peste micul dejun 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Alimentatie Sanatoasa

 6 sfaturi care te vor ajuta sa nu mai sari peste micul dejun
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .