CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Alimentatie Sanatoasa

Alege alimentele potrivite de la inceput

 

alegeri-alimenteAlegi ce sa mananci, uneori fara sa te gandesti. Daca majoritatea acestor alegeri sunt nesanatoase, ti-ai putea ruina dieta. Cand vine vorba de alegeri alimentare, de multe ori suntem pe pilot automat, acele alegeri automate pe care le facem, fara sa ne gandim la alternative. In functie de cat de sanatoase sunt aceste alegeri isi vor pune amprenta asupra dietei tale, in bine sau rau.

Poate ca nu ai acordat mare atentie acestor alegeri alimentare dar cu siguranta conceptul iti este familiar. Atunci cand folosesti un program nou pe computerul tau, la inceput, folosesti setarile automate. Asa sunt si alegerile alimentare daca nu schimbi setarile automate, totul va ramane neschimbat.

Alegeri alimentare – sunt primele optiuni cele mai bune alegeri?

Poate nu te-ai gandit niciodata la primele alegeri pe care le faci cand vine vorba de alimentatie dar aceste alegeri sunt automate, sunt alegeri pe care le faci intotdeauna si pe care vei continua sa le faci pana vei schimba ceva.

Faci alegeri alimentare pe tot parcursul zilei

O provocare mai mare este faptul ca nici macar nu suntem constienti cat de mult timp petrecem gandindu-ne la mancare s-a estimat ca luam peste 200 de alegeri alimentare in fiecare zi. In mod constant, dar fara sa fim constienti de acest lucru, evaluam daca vom manca sau nu un aliment, cat de mult vom manca, unde, cand si cu cine vom manca. Multe dintre aceste decizii le luam fara sa ne gandim. Aceste decizii joaca un rol foarte important cand vine vorba de o alimentatie buna si de mentinerea unei greutati sanatoase.

Cand te opresti la cafenea pentru a-ti savura cafeaua, laptele pe care il adaugi, este probabil lapte cu un continut ridicat de grasimi. Daca nu specifici ca doresti lapte cu un continut scazut de grasimi, o sa ti se adauge lapte bogat in grasimi de fiecare data. Daca ai iesit sa mananci si iti comanzi un burger sau un sandwish, probabil vei comanda si o portie de cartofi prajiti. Daca ar fi sa comanzi guacamole, probabil vei alege sa il mananci cu chipsuri.

Ce ar fi sa schimbi aceste alegeri automate ca primele tale alegeri sa devina unele sanatoase? Ce ar fi ca o salata cu un dressing sarac in calorii sa devina prima ta alegere in loc de cartofi prajiti? Vei consuma cu 400 de calorii mai putin si vei creste aportul de fibre, deasemenea. Daca adaugi lapte degresat in cafea, vei scade sute de calorii din dieta ta, intr-o saptamana. Poti manca guacamole cu morcovi in loc de chipsuri si vei salva multe calorii din moment ce un singur chips are de trei ori mai multe calorii decat un morcov mic.

Stabileste aceste alegeri sanatoase ca fiind implicite si vei avea cea mai buna aparare impotriva alegerilor gresite. Gandeste-te putin daca primele alegeri pe care le faci nu sunt cele bune, inseamna ca este momentul sa faci unele schimbari!

 

Adauga un comentariu pentru Alege alimentele potrivite de la inceput 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Alimentatie Sanatoasa

 Alege alimentele potrivite de la inceput
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .