CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Slabire

10 secrete pentru slabit

 

Secrete pentru slabit rapid

Aceste 10 secrete pentru slabit ar trebui sa aiba ca rezultat motivarea in dieta de slabire pe care o tii.

Cum sa incepi un regim de slabire?

Deseori oamenii sunt nerabdatori sa inceapa o dieta si de asemenea sunt nerabdatori sa vada rezultatele eforturilor pe care le-au facut pentru a pierde din greutate. In primul rand ar trebui sa se tina de planul pe care si l-au propus.

Nu e o idee buna sa iti tai drastic din calorii. Unul din motive este faptul ca balanta nutritionala a dietei poate sa sufere si din aceasta cauza e posibil sa devi obosit si flamand iar daca nu ii dai corpului cantitatea necesara de energie, acesta nu mai functioneaza. O dieta stricta poate sa fie dificila si sa te determine sa renunti peste cateva zile.

Aici vei gasi cateva secrete si sfaturi care te vor motiva sa slabesti in dieta pe care o vei tine timp de cateva saptamani.

10 secrete pentru a slabi pe o cale rapida

1. Scrie un plan

Scrie motivele pentru care vrei sa slabesti si sa fi in forma si aseaza lista intr-un loc in care o poti vedea in fiecare zi, poti chiar sa o pui in buzunarul gentii sau al hainei pentru a o avea tot timpul la tine.

2. Planuieste fiecare masa si fiecare gustare

Suntem de acord ca acest lucru iti ia din timp dar merita. Cand iti scri un plan detaliat al meselor devi mai ferm si hotarasti ceea ce iti place sa mananci si ceea ce nu iti place. Cand iti faci meniul poti sa hotarasti si cum sa iti imparti caloriile. De asemenea poti sa iti faci si lista de cumparaturi pentru mai multe zile

3. Scapa de mancarurile care nu se afla in planul tau de slabire

Odata ce te-ai hotarat ce sa manaci pentru a avea rezultate satisfacatoare in procesul de slabire, este important sa scapi de toate alimentele tentante. Fa o curatenie in frigider si in dulap si scapa de alimentele care nu intra in planul tau pentru dieta.

4. Mananca de cinci ori pe zi

Planuieste sa ai 3 mese si 2 gustari pe zi si mannca la fiecare 3-4 ore. Acest lucru te va ajuta sa mananci mai putin, datorita timpului scurt dintre mese. Cele doua gustari mici pot fi luate intre mic-dejun si masa de pranz sau intre masa de pranz si cina – cum doresti tu.

5. Mananca acasa

Sa mananci in oras este convenabil, dar vei avea mai mult control daca iti vei pregati masa si vei manca acasa pentru cateva saptamani. Iti va fi mai greu sa estimezi numarul de calorii, daca vei manca in oras. Nu ai de unde sa sti cum este preparata mancarea din restaurant si dimensiunile portilor care sunt servite. Cand iti asumi intreaga responsabilitate in privinta preparatelor pe care le mananci, este mult mai usor sa urmaresti numarul de calorii consumat.

6. Inocuieste doua mese pe zi cu o produse sanatoase

Inlocuitorul de masa poate fi de mai multe forme. Masa sanatoasa poate fi un mix de shake nutritional, alte shake-uri de proteine sau batoane proteice. Ceea ce le face atat de convenabile este faptul ca sunt concepute pentru a fi o hrana echilibrata pentru orice persoana care tine dieta. Multi oameni considera ca este o modalitate mai usoara sa inlocuiasa doua mese pe zi cu shake-uri sau batoane proteice in acest fel avand control asupra caloriilor consumate iar a treia masa sa fie una sanatoasa.

7. Respecta acelasi meniu in fiecare zi

Unele persoane considera ca ii ajuta in procesul de slabire daca au acelasi meniu in fiecare zi pe parcursul dietei. Planifica-ti ce si cat sa mananci si calculeaza numarul de calorii pentru a sti cu exactitate cat mananci in fiecare zi. Daca nu iti schimbi meniul in fiecare zi nu trebuie sa te gandesti ca vei gresi in privinta numarului de calorii consumat intr-o zi.

8. Mananca mai mute legume si fructe

In dieta pe care o vei tine in aceste saptamani, scopul este sa obtii cat mai multe glucide si lipide din legume si fructe. Pastreza aportul de fructe, una sau doua portii pe zi. Legumele au cele mai putine calorii pe muscatura dar sunt foarte hranitoare. Mananca cat mai multe salate de legume sau legume fierte. Ia o gustare de legume sau foloseste-le in shake-urile proteice.

9. Incepe pranzul si cina cu o salata

Daca vei incepe pranzul sau cina cu o salata usoara, te vei simti plina si nici nu vei consuma un numar mare de calorii. Legumele ocupa mult spatiu in stomacul tau asa ca salata te va ajuta sa controlezi dimensiunile din interior.

10. Incepe fiecare masa cu un pahar de apa

Un pahar de apa nu te face sa te simti plina, dar este bine sa bei un pahar de apa dimineata pe stomacul gol, deoarece te hidrateaza. In plus este bine sa bei multa apa pe zi pentru a da organismului tau necesarul de lichide. Inceperea unei mese cu un pahar de apa este un obicei sanatos pentru a slabi si te mentine in forma.

 

Adauga un comentariu pentru 10 secrete pentru slabit 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Slabire

 10 secrete pentru slabit
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .