CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Forma buna, Herbalife in presa, Stil de viata

Nu mai este in moda sa fii gras

 

Fii in forma cu Herbalife

Nu mai este la moda sa fii gras. Auzi tot mai multa lume in jurul tau spunand aceasta fraza. In acest articol cu sfaturi despre cum sa iti mentii corpul sanatos si mintea limpede vei gasi sfaturi despre cum sa arati si sa te simti cel mai bine in 8 pasi. Un subiect des intalnit este stresul care este si el prezentat in acest articol. Stresul impiedica procesul de slabire. Relaxarea, exercitiile, timpul petrecut cu familia si prietenii , odihna, alimentatia sanatoasa, energia pozitiva din casa te vor ajuta sa ai corpul dorit si mintea relaxata.

Traieste bine! Asigura echilibrul stilului tau de viata.

Psihologul Augustin Cambosie spune ca numarul tot mai mare de oameni care merg la sala este explicabil, avand in vedere ca modelul persoanei slabe este dat drept exemplu de toate mediile de informare. „Nu mai este in moda sa fii gras. Nu se mai poarta burta si toate mediile de informare lanseaza modelul persoanei slabe, al omului asa-zis sanatos, toata lumea recomanda sa nu facem excese, nici macar in perioada sarbatorilor, in schimb este importanta miscarea.

Cum sa arati si sa te simti cel mai bine?
Oamenii incearca sa ramana in trend. Unii poarta haine de culoare neagra sau haine largi pentru a ascunde surplusul de greutate, altii incearca diverse metode de slabire atunci cand observa ca s-au ingrasat. Daca ai ajuns sa te obisnuiesti cu un anumit look, cateva kilograme in plus incep sa te deranjeze. Nu te simti bine si, nesimtindu-te bine, ai tendinta sa faci ceva sa scapi de ele”, spune Augustin Cambosie, adaugand ca exemplul celor din jur ii motiveaza si pe cei care ar evita in mod normal sala de fitness. „Normal sa sunt afectati si cei care „au ramas de caruta”. Exista si riscul rusinii de a fi aratati cu degetul. Mai ales ca toti spun: daca nu slabesti inseamna ca nu vrei tu sa slabesti, pentru ca acum sunt atatea lucruri care pot sa te ajute. Dar in principiu, mersul la sala si sportul trebuie incurajat” spune Augustin Cambosie.

Stresul este un factor care influienteaza cresterea in greutate.

In cele mai multe cazuri pe baza de stres oamenii se ingrasa. In momentul in care o persoana este stresata mananca multe alimente nesanatoase, nu se odihneste bine si acest lucru duce la o dereglare in organism.

Stresul si efectele sale pot afecta starea ta de bine in moduri pe care nici nu ti le poti imagina! Viata moderna iti ofera din pacate, suficiente motive sa te simti stresat. Stresul poate provoca ravagii nu doar asupra sanatatii tale emotionale si a sanatatii mintale. Poate sa afecteze chiar si aspectul fizic!

Stresul si parul

Se spune adesea ca poate exista o legatura intre stres, incarutirea si caderea parului. Pe langa stres, exista multi factori care pot influienta rapid imbatranirea parului tau, inclusiv partea genetica si stilul de viata. Caderea parului se poate manifesta in cateva moduri. In functie de tipul de pierdere a parului pe care il experimentezi ( care poate fi determinat doar de catre un specialist), caderea parului ar putea avea legatura cu diversi factori, precum stresul. Vestea buna este ca, in unele cazuri, caderea parului nu este permanenta, iar acest lucru este un motiv de stres in minus.

Stresul si pielea

Ti-a aparut vreodata o iritatie pe zone intinse, chiar inainte de un eveniment important? Oricine a fost expus unei presiuni, a observat ca petele sau iritatiile pot aparea exact atunci cand esti stresat! Stresul poate afecta pielea. Stresul face ca organismul tau sa produca un hormon numit cortizol, despre care foarte multa lume crede ca provoaca descompunerea colagenului. Pielea ta are nevoie de colagen, care o ajuta sa fie mai ferma si sa para supla.

8 moduri de a gestiona stresul

Stresul cronic pe o perioada indelungata de timp, poate afecta sanatatea si aspectul fizic. Este important sa te relaxezi si sa te deconectezi de cate ori ai ocazia. Iata cateva lucruri pe care le poti face pentru a te ajuta sa gestionezi mai bine stresul:

1 Aloca ,, timp pentru mine”

Rezerva-ti un interval de timp in fiecare saptamana, care este doar pentru tine: fara telefon si fara factori perturbatorti. De ce sa nu te relaxezi cu o masca de fata facuta in casa sau sa iti rasfeti picioarele cu un auto-masaj? Ai putea incerca, de asemenea, sa te relaxezi folosind uleiuri de aromaterapie, precum lavada, care pot avea un efect calamant.

2 Fa cateva exercitii

Miscarea fizica este una din cele mai bune metode de a scapa de stres! Corpul tau elibereaza endorfine, cee ce te face sa te simti mai bine! Orice activitatea care iti fac inima sa pompeze, nu numai ca te va face sa te simti maibine, dar va sustine o circulatie sanatoasa, care poate contribui la o mai buna sanatate a pielii si a orgaismului. Ce poate fi mai frumos ca in zilele de weekend sa iesi la miscare cu persoana draga.

3 Apeluri video cu prietenii, familia sau persoanele dragi

Programeaza un (apel video sau vocal) cu membrii ai familiei sau cu un prieten cu care nu ai mai vorbit de ceva timp dar sti ca el te sustine in orice situatie la fel si familia. Timpul zboara atunci cand iti petreci timpul cu cei pe care ii iubesti – chiar daca o faci la telefon – pana la punctul in care mintea ta nu va mai fi concentrata pe ceea ce te streseaza. Cand iti doresti sa slabesti, este foarte important sa ai sustinere de la persoanele dragi. Acest lucru te motiveaza si mai mult sa iti atingi obiectivele.

4 Odihneste-te bine noaptea

Stresul te poate face sa simti ca nu sunt niciodata suficiente orele dintr-o zi. Ori cat de ocupat ai fi, este esential sa dormi bine noaptea. Stabilirea unei rutine de somn de calitate te va ajuta sa arati si sa te simti cel mai bine. Sa recunostem: cu totii aratam mai inviorati si ne simtim mai bine dupa ce ne-am odihnit intrega noaptea. Cel mai bun interval de somn este 22:00-06:00.

5 Incearca yoga, meditatie si miscarea in aer liber

Legatura dintre minte si corp este una puternica. Multi practicanti de yoga iti vor spune ca este unul din cele mai bune moduri de a elimina stresul. Daca ideea de a lucra cu corpul tau, nu te mai atrage, incearca sa-ti calmezi mintea cu meditatei. Respiratia profunda si controlata este o modalitate excelenta de a te calma dupa o zi stresanta. Poti sa iti faci un program si in fiecare zi sa faci alergare usoara sau sa mergi la plimbare timp de minim o ora.

6 Fa alegeri alimentare mai sanatoase

Cand suntem stresati, cei mai multi dintre noi alimente de rasfat. Desi ne fac sa ne simtim bine pe moment, nu ne vor ajuta sa gestionam nivelul de stres pe termen lung. Incearca sa faci schimbari alimentare sanatoase acolo unde se poate.: in loc de chips-uri si ciocolata, de ce nu incerci un shake proteic din gama produselor Herbalife cu una din aromele delicioase, sau o mana de boabe de soia sarate? Consumul de minim 2 litri de apa pe zi ajuta la curatarea rezidurilor din organism.

7 Ia o pauza

Cand programul aglomerat iti ia toata energia, fa o pauza rapida pentru a incerca sa te recentrezi. Petrece 10-15 minute afara si in acest fel iti vei recapata puterile si vei fi pregati sa faci fata termenelor iminente. Poti incerca, de asemenea, cateva exercitii la birou sau o pauza de hidratare pentru a-ti calma mintea.

8 Fa-ti casa un sanctuar

Rezerzva-ti timp atunci cand iti permite programul pentru ati crea un mediu fara stres acasa. Acest lucru este mai important decat crezi. Casa ta este singuul loc in care iti poti prelua controlul si il poti trasforma intr-un loc care iti aduce bucurie. Inconjoara-te de imagini pozitive, de culorile tale preferate, de amintiri fericite si observa apoi cum te simti. Energia pozitiva din casa ta iti va da o stare de relaxare.

Pe langa toate sfaturile gasite mai sus, alege un program de slabire Herbalife cu produse care te vor ajuta sa obtii rezultele dorite.

In concluzie este important sa iti faci un plan pe care sa il urmezi pentru a obtine rezultatele dorite. Tine cont de cei 8 pasi pentru a avea un stil de viata sanatos si activ.

 

 

Etichete: , , , , , , ,

Adauga un comentariu pentru Nu mai este in moda sa fii gras 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Forma buna

 Nu mai este in moda sa fii gras
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .