CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Herbalife in presa

Nu mai este in moda sa fii gras

 

Psihologul Augustin Cambosie spune ca numarul tot mai mare de oameni care merg la sala este explicabil, avand in vedere ca modelul persoanei slabe este dat drept exemplu de toate mediile de informare. „Nu mai este in moda sa fii gras. Nu se mai poarta burta si toate mediile de informare lanseaza modelul persoanei slabe, al omului asa-zis sanatos, toata lumea recomanda sa nu facem excese, nici macar in perioada sarbatorilor, sau sa facem miscare.
Oamenii incearca sa ramana in trend. Unii poarta haine de culoare neagra sau haine largi pentru a ascunde surplusul de greutate, altii incearca diverse metode de slabire atunci cand observa ca s-au ingrasat. Daca ai ajuns sa te obisnuiesti cu un anumit look, cateva kilograme in plus incep sa te deranjeze. Nu te simti bine si, nesimtindu-te bine, ai tendinta sa faci ceva sa scapi de ele”, spune Augustin Cambosie, adaugand ca exemplul celor din jur ii motiveaza si pe cei care ar evita in mod normal sala de fitness. „Normal sa sunt afectati si cei care „au ramas de caruta”. Exista si riscul rusinii de a fi aratati cu degetul. Mai ales ca toti spun: daca nu slabesti inseamna ca nu vrei tu sa slabesti, pentru ca acum sunt atatea lucruri care pot sa te ajute. Dar in principiu, mersul la sala trebuie incurajat” spune Augustin Cambosie.

 

Adauga un comentariu pentru Nu mai este in moda sa fii gras 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Herbalife in presa

 Nu mai este in moda sa fii gras
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .