CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Herbalife

Despre Herbalife – Companie, Oameni, Produse…

 

herbalife-poza

De mai bine de 30 de ani, Herbalife este un deschizator de drumuri, asigurand nutritie de calitate si ajutand milioane de oameni din toata lumea sa duca o viata activa si sanatoasa. Totul incepe cu produsele noastre. Iar dumnevostra si clientii dvs puteti avea incredere in calitatea siguranta si beneficiile produselor de nutritie Herbalife.

Vecepesedintele pentru marketingul de produse, Luigi Gratton, este responsabil pentru determinarea directiilor de strategie al produselor in intreaga lume. El este vocea produselor.

Noi, la Herbalife, credem ca nutritia de calitate este cheia catre o sanatate buna pentru publicul larg. Surplusul de greutate este o problema in extindere in tarile lumii, iar Herbalife ofera produse bogate in nutrienti care pot fi incluse intr-un program de control al greutatii.

Prin creearea produselor de nutritie ca ale noastre putem ajuta oamenii sa obtine echilibrul nutritiv de care au nevoie in fiecare zi. Crearea produselor si instruirea distribuitorilor necesita cei mai buni experti in nutritie si sanatate, iar pentru mine este un privilegiu sa lucrez cu acestia.

Directorul Comitetului Stiintific, Dr. Steve Hening, are mai mult de 4 decenii de experienta in a aduce noi ingrediente si bunuri de consum pe piata. De 8 ani el ajuta Herbalife cu experienta lui bogata.

Dr. David Heber, ca Presedinte al comitetului consultativ in nutritie Herbalife, aduce expertiza sa vasta pentru a se asigura ca folosim ultimele noutati stiintifice in produsele noastre.

„Rolul meu in Herbalife este de a seta filozofia din spatele produselor Herbalife, impreuna cu stiinta si arta nutritiei, asa cum o cunoastem azi cu stiinta cea mai avansata.” – Dr. David Heber

Suntem onorati sa il avem pe laureatul Nobel Dr. Louis Ignarro ca membru al echipei Herbalife si al comitetului consultativ.
Urmand descoperirile lui premiate in lume, Herbalife a creat formula produselor pentru sanatatea inimii.

Ca si ciclist profesionist, Dr. John Heiss, directorul pentru produsele de sport si fitness, stie foarte bine rolul nutritiei in viata sportivilor de performanta.

„Aceste produse le simti imediat efectul, baietii se simt mai energici si mai bine dupa efort. Imbunatateste viteza si forta pe teren. Acesti baieti au rezultate datorita produselor.” – Dr. John Heiss

Cu ajutorul expertizei lui John, Herbalife a dezvoltat gama de produse pentru sportivi.

Rocio Medina, vicepresedintele pentru instruire in nutritie este alaturi de comitetul consultativ din 2007.

Ea conduce instruirea globala in nutritie pentru a instrui distribuitorii independenti despre principiile nutritiei si importanta unui stil de viata activ si sanatos.

Dr. Gary Small este un expert binecunoscut si respectat in domeniul sanatatii creierului si al imbatranirii si este membru al Institutului de Nutritie Herbalife, editor an centrului online informational si membru al comitetului consultativ in nutritie.

„Nutritia este critica pentru creier. Ceea ce mancam are un impact major asupra ceea ce gandim. Avem epidemie de obezitate si supraponderalitate in toata lumea. Daca putem sa reducem greutatea, putem sa contruim muschi pentru creier.”

Dr. Vasilios Frankos este unul dintre cei mai de seama din America in domeniul suplimentelor de nutritie.
Inainte de a se alatura Herbalife, a fost directorul Agentiei Americane pentru Administratia Alimentelor si Medicamentelor (FDA), Divizia Suplimente Alimentare, iar acum este vicepresedinte pentru siguranta si conformitatea produselor.

produse herbalifeLinia noastra de produse Herbalife se adreseaza deasemenea tenului si parului.

Cu o cariera de prestigiu in domeniul produselor pentru ingrijirea parului si al tenului, Dr. Paolo Giacomoni, vicepresedintele pentru dezvoltarea produselor de nutritie externa este responsabil pentru solutiile inovatoare in ceea ce priveste tenul, aducand la Herbalife expertiza lui in biochimie si biologie celulara.

Impreuna, aceasta echipa extrem de experimentata are ca sarcina identificarea ingredientelor benefice, asistarea dezvoltarii produselor si instruirea distribuitorilor independenti si a publicului despre nutritia de baza corezpunzatoare si beneficiile unui stil de viata activ si sanatos.

Comitetul Consultativ in Nutritie este alcatui din profesionisti din domeniul nutritiei si sanatatii de pe intreaga planeta care instruiesc distribuitorii independenti Herbalife despre principiile nutritiei, activitatii fizice si a stilului de viata sanatos.

Pe langa cercetare si dezvoltare de produse, echipa stiintifica conduce si participa la studii clinice in institutii de cercetare, inclusiv prin finantarea si asitarea studiilor din trecut la UCLA si Universitatea ULM, pentru a alinia produsele Herbalife si cunostiintele cele mai de incredere despre nutritia umana.

Un factor important pentru a asigura produse de calitate este sa stim de unde provin ingredientele acestora.

De la plantatiile de ceai din China, pana la cele de Aloe Vera din Mexic si de soia din Statele Unite, noi stim cum sunt cultivate ingredientele recoltate si procesate in materiale de baza folosite in produsele noastre de nutritie.

La Institutul de Inovare si Fabricare din China, extragem compusii activi din multe ingrediente de baza care isi gasesc locul in produsele noastre in toata lumea.

Prin controlarea procesului de extractie folosim cele mai bune ingrediente de la samanta la consumator.

Continuam sa investim substantial in productie, astfel avand mai mult control asupra tuturor aspectelor legate de produse.

Cea mai noua fabrica, proprietate al companiei, din Winston-Salem N.C. este in constructie si va adauga capacitate de productie centrelor de productie curente din Lake Forest California, Changsha si Suzhou China.

despre herbalifeOriunde se facbrica produsele Herbalife ele se produc in conformitate cu prevederile din Statele Unite. SUA au cele mai stricte reglementari din lume pentru productia suplimentelor de nutritie.

Si nu doar suplimentii le producem conform acestor standarde, ci toate produsele ingerabile.

Herbalife monitorizeaza si mediile la care produsele finite sunt expuse. Programul nostru de monitorizare a temperaturii sondeaza mediul unde sunt stocate produsele.

Urmarim cu grija temperatura produselor in timpul transportului prin folosirea tehnologiei. Jurnalizatoarele de date sunt echipamente mici, care monitorizeaza temperatura la care sunt expuse produsele.

Cei de la asigurarea calitatii verifica datele inregistrate pentru a se asigura ca produsele au fost transportate la temperaturile corecte. De la solul in care cresc ingredientele pana la primul shake de dimineata, suntem dedicati calitatii.

Produsele de nutritie Herbalife sunt fabricate din ingrediente care in mod stiintific sunt certificate ca aduc valoare nutritiva,bfabricate la cele mai inalte standarde calitative, folosite cu incredere de sportivi de performanta si experti in nutritie in toata lumea, ca voi si clientii vostrii sa aveti incredere ca produsele Herbalife sunt cele mai bune.

 

Etichete: , ,

Adauga un comentariu pentru Despre Herbalife – Companie, Oameni, Produse… 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Herbalife

 Despre Herbalife – Companie, Oameni, Produse…
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .