CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Mentinerea greutatii

Cum sa eviti cresterea in greutate de Paste

 

oua paste

Restul lumii poate sa consume oua de ciocolata si sa puna in greutate, dar tu trebuie sa depui eforturi pentru a pierde in greutate.

Pastele a fost odata cea mai importanta perioada din calendarul crestin, un moment de sarbatoare solemna a invierii lui Hristos. Cu toate acestea, in aceste zile, multi oameni cred ca este pur si simplu o scuza pentru a manca ciocolata.

Australienii cheltuiesc mai mult de 200 de milioane de dolari pentru oua de Paste in fiecare an; acestea insemnand o mare parte din cele 942 de mii de tone de ciocolata pe care le consumam anual. Din cauza pasiunii pentru aceste bunatati poti creste in greutate.

Oul a fost traditional un simbol al unei vieti noi. „Noi suntem departe de acest lucru in prezent”, a declarat Clare Collins, purtatorul de cuvant al Asociatiei Nutritionistii din Australia.

Exista o multime de moduri pentru a mentine un plan de alimentatie de Paste. Deci poti sa iei un ou si sa-l mananci!

Iepurasul
Nu exista nici o regula care prevede faptul ca sarbatoarea de Paste se sarbatoreste cu ciocolata – de ce sa nu fii un pic mai inventiv? „Stiu o familie care ofera cadouri pijamale in loc de ciocolata – Pastele este momentul în care primesti noile pijamale de iarna”, spune Clare. „Fii creativ si vezi produsul din punct de vedere al utilitatii sale. Nu proceda ca majoritatea oamenilor.”

Mai putin dar de calitate
Nu trebuie sa renunti la ciocolata – doar fii atent la ce cumperi. „Nu cumpara prea mult, dar cumpara produse de calitate buna” te sfatuieste Clare. „Cumpara un iepuras mic Lindt in loc de o galeata de oua de la un magazin de doi dolari.” Sau poti incerca sa mananci ciocolata cu capsuni proaspete. „Poti combina ciocolata cu ceva sanatos, astfel incat sa obtii aroma dorita fara sa consumi multe calorii.”

Ziua de duminica
Bunatatile de Paste de obicei ajung in magazine cu doar cateva saptamani inainte de sarbatoarea in sine. Daca nu poti face fata la gandul unui Paste fara ciocolata, bucura-te de oua si chifle calde numai in duminica Pastelui – nu trei luni dupa aceea!

Nu pierde numarul de calorii
Continua sa numeri KJ din ouale de ciocolata si chifle. De exemplu, o chifla are in medie 750 kJ (178cal). Adauga o lingurita de margarina si o bucata de gem vei mai consuma 320kJ suplimentar (76cal).

Nu te chinui rasfatandu-te – fa in camera ta un jurnal alimentar. „Daca vrei sa ramai la KJ obisnuiti, dar cu cateva conditii, tine un jurnal alimentar”, spune Clare. „Poti sa lucrezi la el. Mananca ton si salata, in loc de doua felii de paine, dar poti avea o zi in care sa mananci chifle.”

Alege ciocolata neagra
In timp ce ciocolata neagra are un numar similar de kJ cu laptele, are mai multi antioxidanti si bogatia sa reprezinta mai multa energie. Ciocolata alba are cele mai multe calorii.

Cadouri ideale
Daca cineva de care iti pasa incearca sa piarda in greutate, nu-l ispiti . „Fii atent sa nu subminezi intentiile bune ale cuiva”, spune Clare. „Da-le flori in schimb.”

Fii atent la copii
Pastele poate reprezenta o alimentatie bogata in zahar pentru copii. Dar, aproximativ 50% din copiii din Romania sunt supraponderali sau obezi, „Oamenii ar trebui sa fie precauti atunci cand vine vorba de copii”, avertizeaza Clare. Incearca sa pictezi si sa decorezi oua. (O omleta la micul dejun de Paste este o optiune sanatoasa).

 

Etichete:

Un comentariu pentru “Cum sa eviti cresterea in greutate de Paste”  

  1. Petre Dalea spune:

    Nu cred ca exista varianta mai buna decat sportul, alergi pentru cat mananci in plus.
    Eu recomand banda de alergat sau anumite alternative ale salii de fitness, insa fiecare alege ce ii place si i se potriveste, motiv pentru care numarul mare de variante de bine venit.

Adauga un comentariu pentru Cum sa eviti cresterea in greutate de Paste 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Mentinerea greutatii

 Cum sa eviti cresterea in greutate de Paste
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .