CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Alimentatie Sanatoasa

Sase beneficii de sanatate ascunse ale cireselor

 

cireseCu multe beneficii pentru sanatate, ciresele sunt fructe de multe ori trecute cu vederea. Dar daca este vorba de insomnie, dureri de burta sau grasime de pe abdomen, ciresele pot fi ceea ce medicul va va recomanda. In continuare, iti vom explica de ce.

Cirese lupta impotriva grasimii de pe abdomen

Cercetatorii au descoperit ca ciresele au rezultate semnificative asupra greutatii animalelor, inclusiv reduc grasimea de pe burta. In cadrul studiului, sobolanii care au primit praf de cirese cu o dieta bogata in grasimi nu au luat la fel de mult in greutate ca sobolanii care nu au primit cirese. Sangele lor a aratat, de asemenea, niveluri mult mai scazute ale indicatorilor ce reflecta inflamatia legata de boli de inima si diabet. In plus, ei au avut un nivel semnificativ mai mic de colesterol si trigliceride in sange decat cei care nu au primit cirese.

Ciresele reduc posibilitatea de a avea artrita

Daca ai simtit vreodata dureri de nedescris din cauza artitrei (degetele de la picioare umflate), este ceva ce nu ai vrea sa experimentezi din nou. Pentru persoanele care sufera de artrita, ciresele pot fi o alta solutie. Intr-un studiu din 2012 legat de artrita si reumatism s-a constatat ca pacientii cu artrita care au consumat cirese pentru o perioada de doua zile (da, doar doua zile!) au avut un risc cu 35% mai mic de dureri, comparativ cu cei ce nu au consumat aceste fructe. In plus, riscul durerilor a fost cu 75% mai mic atunci cand ciresele au fost combinate cu acidul uric. Daca esti de parera ca va trebui sa-ti plantezi propiul copac, te informam ca persoanele ce au participat la studiu au consumat doar jumatate de ceasca (sau 10-12 cirese) de trei ori pe zi.

Ciresele combat durerile de dupa antrenamente

Gandeste-te la problemele pe care le ai cand cobori scarile sau atunci cand stai jos, dupa un antrenament. Daca esti in cautarea unui mod sanatos de a invinge durerea, ciresele vor fi potrivite. Studiile sugereaza faptul ca o ceasca si jumatate de cirese sau o cana de suc de cirese pot reduce semnificativ inflamatiile de la nivelul muschilor si durerea (aminteste-ti ca un antrenament bun cauzeaza de fapt musculaturii, prin inflamatie).

Intr-un studiu, un grup de atleti au baut suc de cirese sau o bautura placebo, de doua ori pe zi, timp de sapte zile inainte de cursa. Ei au avut in mod semnificativ mai putine dureri musculare dupa cursa. Aminteste-ti sa-l consumi imediat dupa antrenament (de exemplu, cu proteine din zer), pentru a absorbi excesul de insulina din sange.

Ciresele ofera ajutor natural impotriva osteoartritei

Daca nu ai posibilitatea sa combati durerea si disconfortul si te frustreaza efectele secundare ale metodelor standard, poti alege sa bei suc de cirese, sau sa consumi acest fruct sau comprimate din cirese.

Intr-un studiu facut pentru douazeci de femei cu varsta intre 40 si 70 de ani cu osteoartrita, cercetatorii au descoperit ca a bea suc de cirese de doua ori pe zi, timp de trei saptamani a dus la reduceri semnificative ale nivelurilor indicatorilor, mai ales pentru pacientii care au avut cele mai inalte niveluri de inflamatie la inceputul studiului. Cu siguranta, efectele de reducere a durerii prin consumul cireselor inving multe medicamente pentru durere.

Ciresele reduc riscul de accident vascular cerebral

Cercetatorii de la Universitatea din Michigan au constatat ca ciresele ofera beneficii cardiovasculare ca unele medicamente, si pot imbunatati rezultatul. Ei cred ca antocianii (pigmentii care dau cireselor culoare rosie) pot activa ceva din tesuturile corpului, care, la randul sau reglementeaza nivelul de grasimi si glucoza si reduce nivel ridicat de colesterol, tensiuneacirese-1arteriala si diabetul zaharat. Nu este rau pentru un fruct atat de mic!

Ciresele te ajuta sa dormi

Poate cea mai comuna problema pe care oamenii o au este somnul. Fie ca provine de la dezechilibrul hormonilor, stres, obiceiuri nesanatoase, o mare parte dintre oameni au probleme cu somnul. Sucul de cirese poate rezolva aceasta problema. Intr-un studiu, participantii au baut 30 ml de suc de cirese la 30 minute dupa trezire si la 30 de minute inainte de masa de seara. Astfel, au dormit mai mult si au avut un somn mai eficient. Deci, consuma suc de cirese in loc de pastilele de dormit! Este recomandat sa bei jumatate de cana cu o ora inainte de culcare.

 

Adauga un comentariu pentru Sase beneficii de sanatate ascunse ale cireselor 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Alimentatie Sanatoasa

 Sase beneficii de sanatate ascunse ale cireselor
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .