CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Stil de viata

Ghid de folosire adecvata a suplimentelor alimentare

 

suplimente_alimentareDe regula, suplimentele alimentare asigura vitaminele, minerale, proteinele si alti nutrienti sanatosi. Acestea nu inlocuiesc diversitatea de alimente importante pentru o alimentatie sanatoasa, ci sunt menite sa „suplimenteze” regimul alimentar, la nevoie. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca medicamentele prescrise.

Citeste si respecta intotdeauna intructiunile de pe eticheta si fii foarte atenta la orice avertismente. Nu depasi doza recomandata mentionata pe eticheta si nu da copiilor produse destinate adultilor.

Consulta intotdeauna medicul inainte de a lua orice supliment alimentar daca esti insarcinata sau alaptezi, daca ai o afectiune medicala care necesita supraveghere medicala, daca ai alergii la alimente sau medicamente, cand consumi zilnic cantitati mari de alcool sau urmeaza sa faci o interventie chirugicala.

Anunta medicul sau farmacistul cu privire la suplimentele alimentare pe care le iei. Arata-le eticheta produsului sau alte informatii fiindca s-ar putea ca unii specialisti din domeniul medical sa nu coasca exact compozitia suplimentului alimentar respectiv. Daca te simti rau sai ai simptome neobisnuite dupa ingerarea unui supliment alimentar, intrerupe administrarea produsului si consulta medicul.

Pastreaza suplimentele alimentare intr-un loc uscat si racoros, nu le lasa la indemana copiilor.

 

Adauga un comentariu pentru Ghid de folosire adecvata a suplimentelor alimentare 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Stil de viata

 Ghid de folosire adecvata a suplimentelor alimentare
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .