CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Mod Consum Programe Anticelulitice

Program de Slabire si Eliminare Celulita, mod de consum

 

Dimineata

Program de Slabire si Eliminare Celulita
Program de Slabire si Eliminare Celulita

3 capacele de Bautura Concentrata Herbal Aloe Vera in 150 ml de apa, se bea pe stomacul gol.

1 tableta Formula 2 pentru Femei
1 capsula Phyto Complete + 2 pahare cu apa (400-500 ml)

dupa 30 minute – Shake (sau un Baton Nutritiv Formula 1 Express + 1 pahar cu apa)

Amesteca continutl unui plic de Immune Booster in 150 ml de apa. Immune Booster poate fi consumat în orice moment al zilei.

Orele 10-11.00

un fruct (un mar, o portocala, etc) sau un Baton Proteic sau o portie de Supa de Rosii Gourmet cu 2 pahare cu apa (400-500 ml)

Pranz

1 tableta Formula 2 pentru Femei
1 capsula Phyto Complete + 2 pahare cu apa (400-500 ml)
dupa 30 minute – Shake (sau un Baton Nutritiv Formula 1 Express + 1 pahar cu apa)

Orele 15-16.00

un fruct (un mar, o portocala, etc) sau un Baton Proteic sau o portie de Supa de Rosii Gourmet cu 2 pahare cu apa (400-500 ml)

Cina

Mancare obisnuita cu multe verdeturi proaspete.
Adauga 1 cupa de Collagen Skin Booster la 250 ml de apa si amesteca pana se dizolva. Consuma zilnic, 1 pahar pe zi in timpul mesei sau imediat dupa mancare.

IMPORTANT: Cand se ia masa principala?

Masa principala poate fi ori la cina ori la pranz, dar sa fie odata pe zi. Daca alegi masa principala la pranz consuma shake dimineata si seara.
Daca ai probleme cu stomacul, ia tabletele DUPA shake sau mancare. Lichidele consumate trebuie sa nu fie foarte reci.

SHAKE-UL:

Trebuie sa fie satios si gustos. Pentru a-l prepara, pune 2 linguri mari de pudra Formula 1 in 250 ml de iaurt, lapte degresat sau suc natural. Pentru a prepara cocteilul cu iaurt amesteca cu o lingura. Pentru a prepara cocteilul cu lapte degresat sau suc natural foloseste un blender, mixer sau un vas cu capac. Daca vrei, poti adauga frunze verzi si un fruct (de ex. ½ de banana, portocala, mar, etc.).
Daca vei pune 2 linguri cu varf foarte mare de Formula 1 la fiecare shake este posibil sa nu-ti ajunga 2 cutii pentru o luna . Vei avea nevoie de 3 cutii de Formula 1 pentru 30 de zile. Rezultatul de slabire însa va fi si mai bun!
Consuma la timp shake-ul, chiar daca nu îti este foame! Daca vei omite shake-ul, foamea te va surprinde mai tarziu si vei devora jumatate din continutul frigiderului fara sa-ti dai seama.
Daca iti este foame între mese, bea 2 pahare cu apa sau bautura cu Aloe Vera si consuma un shake suplimentar. Nu lua alte gustari, nici sucuri, nici seminte.

APA:

Consuma 2 -2,5 litri de apa zilnic. Apa te ajuta sa arzi grasimile, sa elimini toxinele. Consumul insuficient de apa se poate manifesta prin scaderea mai lenta în greutate, foame, dureri de cap, constipatie.

NU CONSUMA APA DE LA ROBINET !

Consuma numai apa plata.

MASA OBISNUITA

Daca planifici sa mergi seara in vizita, consuma shake dimineata si la pranz, iar seara mananca în vizita. Mananca legume si salate de cruditati. Consuma carne slaba fiarta sau coapta la gratar, peste pregatit la cuptor. Masa obisnuita trebuie sa-ti asigure minim 50 grame de proteine zilnic. Cele mai bune surse de proteine sunt pieptul de pui sau de curcan, fara piele, carne slaba de vita, albusuri de ou, peste, branza proaspata dietetica.
Evita mancarea prajita, grasa, mezelurile, dulciurile, prajiturile, bauturile alcoolice si berea. Daca ai peste 80 kg nu depasi consumul a 1000 calorii la masa principala. Daca ai pana în 80 kg – ai grija sa nu depasesti 700-800 de calorii la masa principala. Retine: vei avea nevoie de minim 90 de zile sa-ti modifici obiceiurile alimentare si sa-ti stabilizezi rezultatul. tine cont de recomandarile din Ghidul Culinar.

NOTEAZA-TI DIMENSIUNILE

Masoara-te si cantareste-te la inceputul programului, noteaza datele într-un tabel. Completeaza acest tabel saptamanal în timpul programului, contacteaza-ne, pentru a ne comunica progresele tale si pentru a discuta evolutia rezultatelor tale. Trebuie sa te cantaresti si sa te masori NUMAI DIMINEATA!
Sa stii ca, vor exista perioade în care vei slabi mai mult în centimetri decat în kilograme: scaderea în centimetri este mult mai importanta. tine un jurnal, noteaza care este nivelul tau de energie, noteaza modificarile, care au loc în organismul tau. Daca ai stagnat o saptamana – fie mananca la masa principala cu 200 calorii mai putin, fie fa mai multa miscare.

FA-TI POZE

Fa-ti poze „înainte”, ca sa-ti fie mai usor sa observi schimbarile mai tarziu.

RESPECTA PROGRAMUL DE SLABIRE

Ai rabdare, ai acumulat surplusul de greutate într-o perioada mai lunga, deci pregateste-te sa slabesti cate 3-5 kg/luna. Cu cat mai riguros vei respecta programul, cu atat mai mult vei slabi.

MAI MULTA MISCARE

Activitatea fizica zilnica te va ajuta sa slabesti. Oricand ai ocazia, fa miscare suplimentara: danseaza în timp ce asculti muzica, fa curatenie; închide televizorul si mergi la plimbare cu copilul sau cu catelul; parcheaza masina mai departe de intrarea în magazin ca sa mergi mai mult pe jos. Gaseste si alte idei!

CREME

Poti folosi o crema abraziva exfolianta Exfoliant cu efect instantaneu pe baza de fructe de padure. Este creata special pentru a netezi pielea si pentru a-i reda o structura matasoasa. Nu este o simpla crema de gomaj. Aceasta lotiune ajuta la accelerarea proceselor naturale de exfoliere si regenerare a pielii, inlaturand straturile îmbatranite. Reduce aspectul de coaja de portocala, reduce vergeturile. Se aplica pe pielea uscata, inainte de baie sau dus, frectionand de la extremitati spre centru. Pe solduri si fese se maseaza mai întai o parte, apoi cealalta. Efectuiaza miscari circulare de jos in sus. Repeta de mai multe ori. Abdomenul se maseaza cu ambele maini simultan. Se poate folosi o manusa de baie. Se spala. Se usuca pielea cu un prosop, apoi se aplica Crema pentru maini / corp fara parabeni, cu Aloe Vera.

Pentru a obtine rezultate, este necesara si o nutritie echilibrata cu un consum mic de calorii, continut mare de fibre, mai multa miscare.
Dupa doar doua saptamani vei observa schimbari uimitoare. Vei arata splendid in costumul de baie. Nu uita sa bei cel putin 2 litri de apa in fiecare zi.

MENTINE LEGATURA CU CONSULTANTUL TAU HERBALIFE

Te rugam sa ne contactezi fara nici o ezitare, oricand vei avea intrebari.
In cazul in care vei slabi mai putin de 0,8-1 kg pe saptamana este indicat sa ne contactezi la telefon, prin email sau messenger. Este necesar sa iti oferim recomandari suplimentare .
Daca doresti sa comanzi Programul de Slabire si Eliminare Celulita click aici.  Daca doresti sa ne contactezi click aici.
 

Etichete:

Adauga un comentariu pentru Program de Slabire si Eliminare Celulita, mod de consum 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Mod Consum Programe Anticelulitice

 Program de Slabire si Eliminare Celulita, mod de consum
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .