CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Alimentatie Sanatoasa

Mananca mai natural: quinoa si varza calita

 

quinoa_prajita_cu_lamaie_si_varzaIn cazul in care corpul tau are nevoie de o schimbare, e timpul sa mananci mai natural. Aceasta reteta de quinoa cu lamaie si salata de varza este perfecta pentru orice persoana care face eforturi de a manca mai natural; nu numai aromele se combina bine, dar fiecare ingredient ajuta la digestie, cum ar fi fibrele din quinoa, nautul, varza si proprietatile de detoxifiere ale lamaii. Se poate servi optional cu iaurt grecesc care ajuta, de asemenea, la reglarea sistemului tau.

Ingrediente

1 1/2 cani de apa

1/2 cana de quinoa rosie spalata bine

4 linguri de ulei de masline extravirgin

1/2 varza creata (aproximativ 455 g) taiata felii subtiri pe lungime

430 g naut spalat bine

85 g masline verzi mari taiate in jumatate (aproximativ 3/4 cana)

1 lamaie stoarsa si coaja rasa

1/2 cana marar proaspat tocat

sare si piper dupa gust

Iaurt grecesc degresat, pentru servire (optional)

Mod de preparare

1. Se fierbe apa intr-o oala medie la foc mediu. Se adauga quinoa si 1/2 lingurita de sare si se lasa sa fiarba in continuare. Se reduce focul la mic, se acopera, si se fierbe 15 minute. Se ia capacul, se pune la foc mare si se fierbe pana se evapora apa si quinoa devine uscata si frageda, aproximativ 5 minute (se amesteca frecvent pentru a preveni lipirea).

2. Se incalzesc 1 1/2 linguri de ulei intr-o tigaie mare la foc mediu. Se adauga jumatate de varza si 1/2 lingurita de sare si se fierbe, amestecand ocazional, pana cand se inmoaie si se rumeneste pe alocuri, aproximativ 8 minute. Se pune intr-un castron. Se repeta cu 1 1/2 linguri de ulei, 1/2 lingurita de sare si varza ramasa.

3. Adauga lingura de ulei ramase in tigaie. Pune din nou varza in tigaie, adauga quinoa si pune-le la foc mare. Amesteca ocazional si gateste pana cand quinoa va fi crocanta, aproximativ 8 minute. Ia tigaia de pe foc. Adauga naut, masline, coaja si sucul de lamaie si amesteca-le. Se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga marar si se serveste cu iaurt.

informatii_nutritive

 

Adauga un comentariu pentru Mananca mai natural: quinoa si varza calita 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Alimentatie Sanatoasa

 Mananca mai natural: quinoa si varza calita
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .