CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Herbalife in presa

Herbalife, sponsorul echipei lui Hagi, Viitorul

 

Hagi Herbalife

Pe langa Cristiano Ronaldo, Harbalife mai sponsorizeaza si echipa de fotbal a lui Gheorghe Hagi, FC Viitorul. Pe site-ul echipei de fotbal este specificat: „FC Viitorul este onorat sa anunte ca Herbalife a devenit partenerul oficial in nutritie sportiv?.”

Colaborarea a luat nastere dupa ce Hagi a inceput sa consume shake-ul de la Herbalife si batoanele proteice, la sfatul unui coleg din echipa lui.

Acest parteneriat vine dupa lansarea cu succes a gamei de produse Herbalife 24, destinate sportivilor sau persoanelor cu un stil de viata activ.

FC Viitorul este un club care s-a infiintat in anul 2009, in Constanta, odata cu Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”.

„Viitorul e o formatie tanara si ambitioasa, un club cu mare potential si cu siguranta va avea un cuvant greu de spus in fotbalul romanesc in anii care vor urma. De aceea am ales echipa domnului Gheorghe Hagi”, a fost explicatia oferita de Romeo Cazanescu, managerul pe Romania al celor de la Herbalife.

Herbalife mai este sponsorul a peste 100 de atleti din intreaga lume, asigurand o nutritie moderna, bazata pe cercetari stiintifice avansate si pe ultimele tehnologii din domeniu.

In Romania, Herbalife mai sustine pe Anca Bucur, Miss Fitness Universe si pe Ciprian Balanescu, campion national la triatlon.

Hagi a declarat ca sportivii din echipa lui au integrat deja produsele de la Herbalife 24 in programul lor de nutritie, ajutandu-i sa se recupereze mai repede si sa aiba performante mai bune.

„Pe vremea mea… mai aveam eu un toping preferat, care era baclavaua…” – a mai spus Hagi intr-un interviu.

Produsele Herbalife 24 asigura o nutritie optima, personalizata pe toata durata zilei, inainte, in timpul si dupa antrenament.

Fiecare produs implinetste o functie specifica in nutriatia pentru sportivi. Formula 1 Sport este un inlocuitor de masa bazat pe proteine din lapte si imbunatatit cu vitamine si minerale.

Herbalife24 REBUILD STRENGTH este un produs cu continut ridicat de proteine pentru refacere dupa antrenament.

REBUILD ENDURANCE mareste recuperarea dupa activitati fizice aerobice, fiind bazat mai mult pe carbohidrati si avand un continut optim de proteine.

Prolong este o bautura izotonica si ofera energie, protectie si hidratare in timpul antrenamentelor foarte intense.

Hydrate ofera hidratare optima pe tot parcursul zilei si contine atat electroliti biodisponibili pentru o absorbtie mai eficienta, cat si vitamine esentiale pentru un aport de energie.

 

 

 

Un comentariu pentru “Herbalife, sponsorul echipei lui Hagi, Viitorul”  

Adauga un comentariu pentru Herbalife, sponsorul echipei lui Hagi, Viitorul 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Herbalife in presa

 Herbalife, sponsorul echipei lui Hagi, Viitorul
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .