CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Alimentatie Sanatoasa

Fa-ti mesele speciale

 

Fa-ti mesele specialeCand vine vorba de mesele tale, ce faci ca sa devina speciale? Punem pariu ca daca te intrebam ce ai mancat la pranz acum doua zile, cel mai probabil nu ti-ai aminti. Poate ca ai muncit in timpul pranzului si ai mancat la birou, sau ai ciugulit din mancarea ramasa in frigider de la o masa anterioara. Sau poate ca programul tau TV preferat te-a captivat atat de mult incat abia ai observat ce aveai in farfurie. Pe de alta parte, daca ti-as cere sa iti amintesti o masa speciala pe care ai luat-o recent, ti-ai aminti-o cu lux de amanunte. Si e cel mai probabil ca nu doar mancarea a facut-o memorabila. Lucrurile mici pot si ele sa faca mesele mai speciale si mai satisfacatoare.

Deci, pe langa mancare, ce face o masa de neuitat? Poate ca a fost compania. Poate ca, inloc sa infuleci, ai zabovit si ai vorbit la masa. Poate ca a fost modul in care mancarea era asezata in farfurie, sau tacamurile stralucitoare, sau felia de lamaie din paharul tau cu apa. Sau se poate sa fi fost trupa de jazz care canta, sau lumina lumanarilor, sau busuiocul verde si proaspat cuibarit langa pestele la gratar.

Toate simturile noastre sunt implicate cand mancam. Cand o farfurie cu mancare este atragatoare pentru ochi, are o aroma minunata si o varietate de gusturi si texturi, observam. Si de obicei consideram acele mese nu doar mai placute, ci si mai satisfacatoare.

Daca pentru tine mancatul a devenit o rutina si mesele arata la fel zi de zi, e semn rau. Incercand sa devii mai satisfacut(a), se poate sa incepi sa mananci mai mult, dar sa te bucuri de mancare mai putin. Asa ca de ce sa nu incerci sa iti faci mesele putin mai speciale? Nu e nevoie de mult efort. Inchide televizorul si asculta muzica. Pune o fata de masa, ia un servetel de panza si poate aprinde si o lumanare sau doua. Mananci ce a ramas de la alte mese? Incearca sa pui totul intr-o farfurie in loc sa mananci direct dintr-o casoleta de plastic.

Si incearca sa accesorizezi putin. O capsuna coapta deasupra unui shake proteic ar inveseli ziua oricui; niste patrunjel proaspat taiat deasupra puiului tau la gratar l-ar face incantator.

 

Adauga un comentariu pentru Fa-ti mesele speciale 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Alimentatie Sanatoasa

 Fa-ti mesele speciale
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .