CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Slabire

Efectul Yo-Yo: De ce apare si ce poti face pentru a-l combate

 

Efectul Yo-Yo De ce apare si ce poti face pentru a-l combate

Sunt multe persoane care slabesc 50, 60 sau 70 de kilograme.  Dar inainte de a incepe sa te gandesti “Wow – e o greutate foarte mare” sau “ Cum a reusit asa ceva, oare?”.  De fapt slabesc aceleasi 10 kg de 5, 6 sau 7 ori. Este vorba de clasicul efect “Yo – Yo”.

Greutatea coboara si urca, si rareori are o valoare stabila, pentru mai mult timp. S-a demonstrat ca oamenii sunt predispusi la acest efect yo-yo daca adopta diete de slabire care sunt prea stricte pentru a fi respectate pe termen mai lung. De indata ce o greseala alimentara se transforma intr-o cadere, se reiau vechi obiceiuri, greutatea incepe sa creasca si se reia acelasi ciclu Yo-Yo.

Nu este nimic gresit in a fi ambitios si dornic de a-ti tine greutatea sub control. A avea dorinta si determinarea de a-ti indeplini obiectivul, este jumatate din lupta ce trebuie sa o porti pentru a ajunge acolo. A recunoaste ca incerci sa faci prea multe, prea repede, ar putea fi fatal pentru dieta ta. Fii realist cu privire la cat de mult te poti schimba in scurt timp si accepta orice modificare o dieta ti-o poate aduce odata cu pierderea in greutate.

A tine evidenta progresului este o strategie adevarata care te poate pastra pe calea cea buna. A gasi surse de suport este de ajutor, de asemenea. Poti face exercitii cu prietenii iar pentru unii oameni este foarte important sprijinul primit prin intermediul comunitatilor online. In cele din urma, fii flexibil si invata din greselile tale. Daca incerci un program de exercitii nou sau un aliment nou care nu iti place prea mult, incearca altceva! Aminteste-ti ca scopul nu este de a pierde in greutate cat mai mult, intr-un timp cat mai scurt. Vrei de fapt sa stabilesti un stil de viata sanatos, cu alimentatie si exercitii fizice care sa te ajute sa pierzi in greutatea si sa te mentii.

In mod evident, o buna parte in rezolvarea dilemei yo-yo o reprezinta schimbarea comportamentului. Portii mai mici, mese mai frecvente. Asigura-te ca incluzi la fiecare masa sau gustare, proteine care sa combata senzatia de foame.

Noi planificam, tinem evidenta si oferim ajutor! Un sprint rapid catre linia de sosire, urmat de o alergare intr-o alta directie, nu o sa te duca nicaieri. Cand vine vorba de a pierde in greutate, o dieta lenta dar constanta castiga de fiecare data cursa.

 

Adauga un comentariu pentru Efectul Yo-Yo: De ce apare si ce poti face pentru a-l combate 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Slabire

 Efectul Yo-Yo: De ce apare si ce poti face pentru a-l combate
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .