CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Slabire

Cum slabesti fara sa te infometezi

 

Daca ai trecut pe sub furcile caudine ale diferitelor diete de slabire, inseamna ca esti pregatit pentru ceva mai simplu. Sumele de bani cheltuite pentru dieta te pot duce la disperare . Tragedia este ca foarte putine din aceste diete sunt de fapt eficiente permanent.
Ne traim viata intr-un ritm ametitor si rareori avem timp sa urmam diete metodice sau complicate pentru a pierde in greutate. Majoritatea dietelor de slabire necesita o auto-disciplina stricta si o lupta constanta cu foamea.

Controlul foamei…

Majoritatea persoanelor ale caror diete nu dau roade recunosc ca cea mai dificila parte a pierderii in greutate este stresul psihic cauzat de foamea constanta.

Luatul mesei constituie o parte importanta a activitatilor sociale. Ne invitam prietenii in vizita pentru a lua cina impreuna sau iesim in oras pentru a cina la un restaurant local sau doar pentru scopul de a interactiona cu ceilalti. Un pahar de vin si mancarea noastra favorita este ceea ce incoroneaza ocazia.

Unii oameni par sa se ingrase doar gandindu-se la mancare. Se pare ca multi dintre noi se ingrasa consumand cele mai comune si simple produse alimentare. Intregul proces de control al greutatii devine o activitate stresanta si depresiva.

Imediat ce incepem sa urmam o dieta, corpul nostru intra intr-un stadiu de infometare, depoziteaza si retine grasimile ca metoda de supravietuire. Nu poti face nimic pentru a schimba acest lucru; natura ne-a proiectat in acest fel.

Toate aceste obstacole care se pun in calea noastra cand incercam sa pierdem in greutate, trebuie sa fie abordate in asa fel incat sa minimalizam agonia mentala si stresul, pe toata perioada in care incercam sa rezolvam problema excesului de greutate. Problema subliniata de majoritatea persoanelor care urmeaza o dieta este senzatia de foame; are sens sa abordam aceasta problema pentru inceput. Raspunsul este gasirea unui suprimant al senzatiei de foame, eficient si sanatos.

Iti propunem mai jos programele de slabire Herbalife recomandate pentru persoanele cu greutatea de peste 100 kg :

Program Avansat Herbalife Pentru Slabire

Program Avansat Herbalife Pentru Slabire

Program Total Herbalife Pentru Slabire

Program Total Herbalife Pentru Slabire

Aceste programe iti ofera posibilitatea de a slabi fara senzatii suparatoare de foame!

 

Etichete:

Adauga un comentariu pentru Cum slabesti fara sa te infometezi 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Slabire

 Cum slabesti fara sa te infometezi
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .