CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Vitamine

Vitamine pentru barbati

 

Herbalife-vitamine-barbati-formula-2

Vitaminele pentru barbati sunt foarte importante pentru sistemul imunitar si functionarea muschilor. Formula 2 vitamine si minerale pentru barbati este calea ta usoara de a consuma 24 de nutrienti de care corpul tau are nevoie. Contine vitamine si minerale esentiale in cantitati potrivite pentru a viza nevoile zilnice pentru sanatatea ta. Ce vitamine si minerale sunt importante pentru sanatatea unui barbat? Ce are in plus noua Formula 2 complex de vitamine pentru barbati fata de varianta anterioara?

Se gaseste in plus vitamina D. In cantitati mai mari se gasesc vitaminele A, E, C, tiamina, riboflavina, niacina, vitamina B6 in cantitate dubla, acid folic , biotina. Acid patotenic in cantitate mai mica.

La minerale se gasesc mici diferente, unele dintre ele fiind in aceasi cantitate si unele un pic mai putin.

Formula 2 vitamine pentru barbati are colina care este un nutrient esential, integrat in complexul vitaminelor B.

Colina influienteaza pozitiv dezvoltarea creierului si a memoriei. Este o vitamina hidrosolubila, ajuta la degraderea acizilor grasi. Este indicata pentru ameliorarea capacitatii de memorare, in tratarea alcoolismului, hipertensiune arteriala, stres, ameteli, etc.

Cinci motive sa alegi complexul de vitamine si minerale pentru barbati:

Special pentru barbati

Un supliment zilnic, complet de multivitamine si minerale pentru a sustine sanatatea si performanta barbatilor.

Cantitati optime

Formula optima ce contine 24 nutrienti esentiali care ii ofera corpului tau tot ce are nevoie in fiecare zi pentru o performanta optima.

Sustinut de stiinta

S-a lucrat cu unii dintre cei mai mari savanti in domeniul micronutrientilor, dar si cu expertii Herbalife, pentru a crea o formula bazata pe cele mai recente studii internationale.

Fara compromisuri

Pentru a beneficia de cantitatile optime din cei 24 de nutrienti cheie, se recomanda o doza zilnica de pana la 2 tablete – sa nu se faca compromisuri in ceea ce priveste sanatatea, in favoarea comoditatii.

Pachetul complet

Conceput pentru a functiona in combinatie cu shake-ul nutritiv Formula 1 Herbalife te ajuta sa ii oferi organismului tau ceea ce are nevoie pentru a obtine o nutritie optima de zi cu zi.

Un stil de viata sanatos inseamna o alimentatie corespunzatoare. Substantele nutritive: carbohidratii, aminoacizii, acizii grasi, proteinele, vitaminele, mineralele si apa sunt necesare producerii de energie vitala.

Vitamine

Vitamina A, D, E, K, C, tiamina, riboflavina, niacina, vitamina B6, acid folic, vitamina B12, biotina, acid patotenic.

Minerale

Calciu, fosfor, magneziu, fier, zinc, cupru, mangan seleniu, crom, iod

Antioxidantii, vitaminele si mineralele reprezinta componente esentiale in alimentatia sanatoasa si ajuta in mentinerea sanatatii si prevenirea bolilor. Ce sunt antioxidantii? Antioxidantii sunt elemente ale unui sistem complex de aparare a organismului impotriva acestor elemente toxice produse de metabolism, de stresul oxidativ si de factorii poluatori externi. In timpul reactiilor metabolice de oxidare in fiecare celula se formeaza radicali liberi. Radicalii liberi sunt particule care au un electron nepereche in orbita lor exterioara, fiind extrem de instabili si foarte toxici pentru organism, declansand diverse boli.

Un stil de viata sanatosa inseamna o alimentatie corespunzatoare bogata in nutrienti esentiali. Ce vitamine sunt importante pentru sanatatea barbatilor si in ce alimente se gasesc?

Vitamina C. Sucul obtinut din lamai nu este destinat doar femeilor, ajuta foarte mult si la sanatatea si virilitatea barbatilor. Specialistii sustin ca vitamina C are un efect benefic asupra orgnului genital masculin deoarece imbunatateste circulaia sanguina. Ardeiul gras, citricele, cartofii si capsunile contin si ele vitamia C. Este una dintre vitamine care ajuta la lupta contra caderii parului 

Acidul folic sau vitamina B9 poate fi inclus in dieta barbatilor, deoarece imbunatateste calitatea lichidului seminal, sporind astfel sansele de a deveni tata. Sparanghelul, avocado, bananele, papaya, pepenele galben si rosiile sunt alimente bogate in vitamina B9.

Vitamina E este un antioxidat puternic si are rolul sa protejeze organismul de efectele negative ale radicalilor liberi. Specialistii sustin ca vitamina E ajuta la cresterea apetitului sexual. Migdalele, alunele si semintele de floarea-soarelui nu trebuie sa lipseasca din dieta cotidiana a barbatilor. Este una dintre vitaminele care stimuleaza cresterea parului. 

Vitamina B12 este responsalibla cu energia. Persoanele care prezinta un deficit de vitamina B12 se simt obosite si slabite. Poate fi suplimentat din carnea de miel, ficat, carne de vaca. Vegetarienii pot sa consume oua si branza.

Vitamina B3 este esentiala pentru formarea hormonilor sexuali, atat feminini cat si masculini. In plus imbunatateste erectia, deoarece imbunatateste circulatia sangelui. Laptele, sfecla si carnea rosie sunt cele mai bune surse de vitamina B3.

Beneficii cheie ale complexului de vitamine si minerale pentru barbati

Personalizat pentru nevoile individuale de sanatate ale barbatilor, creste forta masculina.

Ofera cantitatea optima de vitamine si minearale esentiale de care organismul unui barbat are nevoie.

Conceput pentru a lucra impreuna cu aroma ta preferata de shake formula 1 Herbalife.

Patru beneficii ale Formulei 2 complex de vitamine si minerale pentru barbati:

Sistemul imunitar

Vitaminele A si C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Vitaminele si mineralele care se gasesc in acest complex intaresc sistemul imunitar si iti ofera o stare buna de energie.

Functionarea muschilor

Magneziu contribuie la functionarea normala a sistemului muscular.

Metabolismul energetic

Riboflavina contribuie la metabolismul energetic normal.

Performant mentala

Acidul pantotenic contribuie la performanta mentala normala.

Cum te ajuta complexul de vitamine si minerale pentru barbati?

Proiectat special pentru barbati, vitaminele si mineralele care se gasesc in acest complex ofera doza zilnica pentru a avea energie si putere de munca pe durata unei zile.

Alege sa folosesti formula 2 complex de vitamine pentru barbati in cadrul unei diete echilibrate si variate, ca parte a unui stil de viata activ si sanatos.

 

Adauga un comentariu pentru Vitamine pentru barbati 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Vitamine

 Vitamine pentru barbati
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .