CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Forma buna, Slabire

Obezitatea si alcoolul predispun la cancer

 

Riscuri obezitateIn ciuda cercetarilor extinse efectuate in ultimii 30 de ani, exista doar putini factori care pot fi implicati direct de aparitia unor forme de cancer. Fumatul este unul dintre acestia. Dar, recent cercetatorii din Marea Britanie au confirmat ca obezitatea si abuzul de alcool au de asemenea o legatura clara cu procesele tumorale. Obezitatea creste riscul de cancer esofagian, colorectal, endometrial, renal, si mamar. In ceea ce priveste alcoolul, acesta este facut responsabil de cancerele cavitatii bucale, faringelui, laringelui, esofagului si ficatului.

Un expert in nutritie a afirmat ca echipa sa a reusit sa arate nu doar legatura dintre obezitate, consumul de alcool si cancer, ci si sa sublinieze importanta pe care o dieta si o alimentatie sanatoasa o poate juca in combaterea necrutatoarei boli. Doctorul nutritionist considera ca, in lumina noilor date experimentale este prudent sa ne mentinem greutatea in limite normale, sa reducem consumul de alcool si sa alegem un regim alimentar sanatos care sa ne asigure un aport echilibrat de fructe legume si cereale.

 

Etichete:

Adauga un comentariu pentru Obezitatea si alcoolul predispun la cancer 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Forma buna

 Obezitatea si alcoolul predispun la cancer
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .