CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Sfaturi pentru slabire

Solutii reusite pentru un program de slabire

 

cum-scap-de-senzatia-de-foame

Iti doresti foarte mult sa slabesti si inainte sa incerci produse Herbalife te-ai gandit sa incerci si alt pogram de slabire. Da, este posibil sa pierzi kilograme prin mai multe metode de slabire. Este minunat ca este important pentru tine sa slabesti si vrei sa tii o dieta! Poate te intrebi: Cum scap de senzatia de foame? Cand vine vorba de pierderea in greutate fiecare persoana trebuie sa respecte un plan.

Aici vei gasi nemultumiri comune pe care le intampina oamenii cand vor sa renunte la surplusul de greutate si cateva solutii reusite pentru ca un program de slabire sa nu fie asa de greu.

Nu pot manca alimentele mele favorite

De la pizza la cartofi prajiti, este un pic greu sa treci la alimente sanatoase care te vor ajuta foarte mult in acest pas. Daca trebuie sa mergi la petrecerea unei prietene si acolo se gaseste un tort delicios, poti gusta o felie de pofta. Daca ai pofta sa mananci un burger si cartofi prajiti, ai grija in timpul zilei sa mananci o salata uriasa si sa ii oferi corpului tau vitaminele si mineralele necesare de care are nevoie. Vitaminele si mineralele sunt implicate intr-o multitudine de reactii chimice ce au loc in corpul fiecarei persoane in fiecare zi, iar o serie de minerale (precum calciul si magneziu) au in plus si roluri structurale in organism. O dieta echilibrata si variata te ajuta sa ii furnizezi corpului vitaminele si mineralele esentiale de care are nevoie, iar un supliment zilnic de vitamine si minerale poate contribui la atingerea valorilor recomandate in fiecare zi.

Nu pot da frau liber si sa mananc cat vreau

Atunci cand nu te simti bine in pielea ta un inceput cu care sa pornesti la drum este sa te accepti asa cum esti si sa te poti privi in oglinda. Daca acceptarea va veni din interior vei vedea ca acest proiect de slabire se va desfasura mai usor, vei manca mai putin si vei obtine si rezultatele dorite. In ceea ce priveste cantitatea mai mica de alimente pe care le consumi trebuie sa te gandesti ca odata cu aceasta ocazie iti detoxifiezi si organismul.

Imi este tot timpul foame. Cum scap de senzatia de foame?

Acest lucru este primul la care trebuie sa lucrezi. Atunci cand corpul tau cere mancare trebuie sa ii oferi ceea ce isi doreste dar alimentele pe care le consumi trebuie sa fie unele sanatoase, bogate in fibre, proteine si grasimi sanatose. Fara cartofi si fainoase. Expertii spun ca trebuie consumate multe fructe si legume proaspete, cereale integrale, proteine slabe. Ei recomanda consumul acestor alimente de doua trei ori pe zi.

Nu pot iesi in oras sa mananc

Trebuie sa ai grija in aceasta perioada de dieta sa nu te indepartezi de persoanele din jurul tau si sa te izolezi in casa. Daca mergi in oras si intri intr-un restaurant poti foarte bine sa alegi sa mananci o salata. Pentru a obtine rezultatele dorite este bine sa apelezi si la produse de slabire cum sunt de exemplu cele de la Herbalife. Acesta se distinge de competitorii sai prin produsele exceptionale pe care le ofera clientilor. Este fantastic ca printr-un singur click poti cumpara online produse Herbalife si poti discuta oricand la telefon cu un consultant Herbalife.

 

Adauga un comentariu pentru Solutii reusite pentru un program de slabire 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Sfaturi pentru slabire

 Solutii reusite pentru un program de slabire
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .