CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Herbalife, Slabire

Schimbarea obiceiurilor alimentare

 
Programul de Initiere Herbalife Pentru Slabire

Programul de Initiere Herbalife Pentru Slabire

Schimbarea obiceiurilor alimentare, poate fi o provocare dificila pentru tine. Din fericire, exista un partener care te va ajuta sa obtii silueta dorita:  Programul de Initiere Herbalife Pentru Slabire din gama produselor Herbalife Nutrition te ajuta la slabit.

Daca esti o persoana care mananca mult in oras si in prezent esti in program de slabire, este bine sa ai grija sa eviti capcanele alimentare. In primul rand schimbarea vine din interiorul tau. Daca iti doresti ceva cu adevarat vei obtine.

Sfaturi despre alimentatia ta in oras

Cu atatea descrieri tentante in meniu la restaurant, portii uriase si fara a sti exact cate calorii mananci, de multe ori simti ca este mai bine sa mananci acasa. Sa mananci in oras este o placere, si probabil una la care nu vrei sa renunti pentru totdeauna. Pe langa abilitatile pe care trebuie sa le ai, se numara si cum sa te descurci in fata unui meniu si sa iei cina in mod responsabil.

Daca mananci in oras doar de cateva ori pe an, probabil persoanele din jur iti vor spune sa iesi cat mai des si sa te bucuri. In medie, cam o treime din mese nu le mancam acasa, deci merita sa fii atent la aceste capcane des intalnite in restaurante.

Urmeaza un plan bine stabilit si vei avea rezultate de slabire pozitive 

1 Nu te abate de la planul tau initial de mese

Ar trebui sa ai in minte un plan general legat de ce mananci de obicei, pe care ar trebui sa il respecti. Daca la pranz, mananci de obicei o combinatie de proteine, legume si salata, cauta ceva similar in meniu. Nu te lasa atras de un sandwich-uri sau o portie de paste.

2 Ai grija la mancarurile care par mai sanatoase decat sunt

Sandwich-urile pot fi sanatoase daca sunt facute cu carne slaba, legume si paine integrala si fara sos. Insa caloriile se adauga rapid daca adaugi branza sau maioneza, sau daca aceestea sunt foarte mari. Ai grija si la salatele care par sanatoase. O salata chinezeasca cu pui aduna peste 1000 de calorii, din cauza taieteilor prajiti crocanti si a dresing-ului consistent.

3 Ai grija la specialitatea zilei

Chelnerul ar putea sa vina cu o lista de recomandari zilnice care te vor face sa salivezi, dar ai grija! Majoritatea dintre acestea nu pot fi modificate, ceea ce inseamna ca nu vei putea scoate sosul si nu vei putea avea peste la gratar, in loc de cel prajit. Daca recomandarea se potriveste cu ceea ce vrei, perfect! Insa decide-te dinainte la ceva din meniu. In felul acesta, vei avea o varianta de rezerva.

4 Nu te lasa atras de capcanele super-portiilor

Trebuie sa ramai ferm, atunci cand ti se ofera mai multa mancare decat ai nevoie, chiar daca pare o afacere buna. Atunci cand chelnerul spune: ,, Puteti avea o si o portie de cartofi prajiti, cu o reducere de 5 %” , tu trebuie sa iti spui ,, Pentru o reducere de 5% voi benefcia de 600 calorii in plus si de 40 de grame de grasimi in plus”

5 Citeste cu atentie in meniu numarul de calorii

Un studiu recent arata ca numarul caloriilor consumate poate fi cu 20% mai mare decat ce scrie in meniu. Apoi, aportul caloric este enumerat, de obicei, pentru produsele separate, nu pentru intregul fel, asa cum este servit. Asa ca, atunci cand notezi caloriile asociate aperitivului, nu uita si de caloriile garniturilor.

6 In final, portiile din restaurant pot fi uriase

Imparte aperitivul cu persoana cu care iei masa si comanda o portie suplimentara de legume, sau cere sa iei la pachet ce ramane, imediat ce ti-ai mancat portia. Cand vine vorba de super-portii, restaurantele isi pot permite sa acumuleze, insa tu nu.

Prin  Programul de Initiere Herbalife Pentru Slabire este suficient sa depui putin efort pentru a aduce cateva schimbari in stilul tau de viata si pentru a obtine silueta pe care ti-o doresti in acest proces de slabire.

Incepe  Programul de Initiere Herbalife Pentru Slabire chiar de astazi si contureaza-ti silueta pentru vara!

Schimbarea obiceiurilor alimentare te va ajuta sa obtii rezultatele dorite in slabire.

 

Etichete: , , , ,

Adauga un comentariu pentru Schimbarea obiceiurilor alimentare 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Herbalife

 Schimbarea obiceiurilor alimentare
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .