CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Produse Herbalife

Produsele Herbalife – Ingredientele si Fabricatia lor

 

„De mai bine de 30 de ani, Herbalife a fost pionier in nutritia sanatoasa. Pentru a ne asigura ca avem cele mai bune produse trebuie sa raspundem la aceste intrebari simple:

– Sunt ingredientele din produse bune pentru mine?
– Sunt toate ingredientele mentionate pe eticheta?
– Cunoasteti provenienta acestor ingrediente?

Avand in vedere tot ceea ce se regaseste in produsele Herbalife, atat dumneavostra cat si clientii dvs puteti fi siguri de calitatea, siguranta si beneficiile produselor Herbalife.

Haideti sa privim sub eticheta, ca sa va aratam de ce.

Am investit milioane de dolari in oameni, procese, facilitati si tehnologie, pentru a garanta cea mai buna stiinta si cea mai buna claitate pentru initiativa noastra „De la samanta la consumator.”

Leadership-ul nostru stiintific este creat din experti in nutritie si sanatate din intreaga lume.

Printre acestia se numara:
Steve Henig, Chief Scientific Officer;
Luigi Gratton, Vicepresedinte, Educatia in Nutritie

Experti in nutritie recunoscuti la nivel mondial:
David Heber
Louis Ignarro, Laureat Nobel pentru medicina;
Gary Small, expert in sanatatea creierului,
John Heiss, care coordoneaza dezvoltarea produselor.

Pentru a dezvolta produse noi, incepem cu elementele de baza ale nutritiei sanatoase si cu ingredientele care asigura un echilibru perfect de nutrienti.

Beneficiile fiecarui ingredient folosit in produsele Herbalife sunt argumentate cu dovezi stiintifice.

Asa stim noi ca ceea ce este in cutie este potrivit pentru tine.

In ultimii ani, industria suplimentelor alimentare a inceput sa fie stric reglementata.

Bill Frankos, Senior Vice Presedinte la Stiinta, Siguranta si Conformitate Globala pentru Produse,
este responsabil cu siguranta si eficacitatea produselor noastre, in intreaga lume.

Acest fost directoe al Agentiei de Aprobare a Medicamentelor si Alimentelor din SUA se asigura ca indeplinim toate standardele.

Folosim practici de productie foarte bune, cunoscute ca si CGMP, pentru toate produsele noastre.

Statele Unite au cel mai sever regulament pentru CGMP, asa ca toate produsele noastre respecta aceste standarde.

Pentru a respecta aceste criterii, pentru siguranta, Herbalife revizuieste toate ingredientele folosite, inainte ca acestea sa fie adaugate intr-un produs.

De asemenea, ne asiguram ca procentul ingredientelor adaugate ofera beneficiile mentionate pe eticheta.

Produsele Herbalife folosesc aproape 150 de ingrediente botanice.

Datorita standardelor de calitate foarte ridicate, poate dura chiar si un an si jumatate pentru a verifica potentialii furnizori de ingrediente.

Mentionam cerintele in ceea ce priveste calitatea si testam cu atentie monstrele, inainte de a decide daca un furnizor va fi inclus in familia Herbalife.

Noile produse Herbalife sunt testate luni de zile inainte de a fi lansate pe piata, pentru a ne asigura ca ofera aceleasi beneficii pe toata perioada de valabilitate.

Dupa productie, Herbalife monitorizeaza mediul la care sunt expuse produsele finite.

Am investit mult intr-un program de ultima generatie pentru monitorizarea temperaturii care supravegheaza mediul in care produsele sunt depozitate si pastrate pentru distributie.

Produsele sunt monitorizate si in timpul expedierii, pentru a le garanta calitatea.

Sistemul nostru avansat de „post monitorizare” urmareste toate rapoartele referitoare la produse sau la efectele asupra sanatatii care pot rezulta in urma utilizarii produselor.

Pana de curand, acest sistem sofisticat nu fusese niciodata folosit de o companie producatoare de suplimente alimentare.

Ca parte a angajamentului nostru pentru calitate, introducem un nou nivel de monitorizare a sigurantei si ridicam stacheta excelentei pentru intreaga industrie a suplimentelor alimentare.

Unul din factorii importanti in furnizarea unor produse de calitate este sa stim de unde provin ingredientele noastre.

Totul incepe cu identificarea provenientei materiei prime.
In acest scop, incheiem contracte strategice de furnizare cu agricultorii din provincia Hunan din China, dar si din alte provincii care produc aceste culturi.

De la campurile cu ceai din China, la cele de Aloe din Mexic, apoi la culturile de boabe de soia din Statele Unite, stim cum sunt cultivate aceste plante, recoltate si procesate, pentru a deveni materia prima din produsele noastre.

Suntem mai puternici si mai competitivi ca niciodata. In anii urmatori vom continua sa investim in inovatii detinute de comapnie si in facilitati de productie, preucm facilitatea de extractie a ingredientelor botanice din Changsha, China si facilitatile noastre de productie din California, Suzhou, China, precum si diferitele facilitati partenere din Europa.

Produsele noastre sunt testate in cadrul unor studii clinice realizate de universitati de renume in intreaga lume. Odata ce produsele noastre sunt lansate pe piata, Luigi Gratton si membri ai Consiliului Consultativ in Nutritie ajuta la instruirea Distribuitorilor nostri independenti, in legatura cu beneficiile si modul de utilizare a produselor.

Herbalife este, pur si simplu, cea mai buna companie, iar acesta este cel mai bun moment pentru a face parte din Harbalife.

Fiecare etapa din proces este garantata in privinta calitatii. Este promisiunea pe care v-o facem voua, ca Distribuitori Herbalife si pe care o puteti face si voi clientilor vostri.”

 

Adauga un comentariu pentru Produsele Herbalife – Ingredientele si Fabricatia lor 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Produse Herbalife

 Produsele Herbalife – Ingredientele si Fabricatia lor
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .