CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Forma buna, Slabire

Obezitatea si alcoolul predispun la cancer

 

Riscuri obezitate

In acest articol vei gasi idei despre cum sa iti sustii sistemul imunitar avand o nutritie buna si sfaturi pe care sa le pui in practica in viata de zi cu zi. In prezent sunt foarte multe persoane care au surplus de greutate si in combinatie cu alcoolul pot ajunge la cancer. In ciuda cercetarilor extinse efectuate in ultimii 30 de ani, exista doar putini factori care pot fi implicati direct de aparitia unor forme de cancer. Fumatul este unul dintre acestia. Dar, recent cercetatorii din Marea Britanie au confirmat ca obezitatea si abuzul de alcool au de asemenea o legatura clara cu procesele tumorale. Obezitatea creste riscul de cancer esofagian, colorectal, endometrial, renal, si mamar. In ceea ce priveste alcoolul, acesta este facut responsabil de cancerele cavitatii bucale, faringelui, laringelui, esofagului si ficatului. Un sfat foarte bun pentru a te feri de cele mentionate mai sus, este sa ai  imunitatea bine pus la punct si sa duci o viata sanatoasa cu alimente bogate  in vitamine, fibre si proteine.

Sustinet-ti sistemul imunitar cu aceste sfaturi despre nutritie!

Sistemul imunitar este uimitor. Este un proces incredibil de complex care functioneaza in liniste si neobosit pentru a te proteja si apara. Avem tendinta sa ne concentram asupra imunitatii toamna si iarna, intrucat vremea mai rece si bolile tind sa mearga mana in mana. Se datoreaza faptului ca petrecem mai mult timp in interior si venim in contact cu mai multe persoane, in spatii in care aerul nu circula, ceea ce ne expune germenilor care ne pot imbolnavi.

Cu toate acestea nu inseamna ca sistemul nostru imunitar nu este in alerta in restul anului. Functioneaza 24/7 pentru a ne proteja de boli si infectii, cautand si apoi distrugand virusii, bacteriile si parazitii.

Un sistem imunitar eficient care functioneaza corect, depinde de o dieta hranitoare si de un stil de viata sanatos.

Ofera-i cea mai buna nutritie posibila, astfel incat sa poata functiona corect si sa te poata proteja de boli si infectii.

Un expert in nutritie a afirmat ca echipa sa a reusit sa arate nu doar legatura dintre obezitate, consumul de alcool si cancer, ci si sa sublinieze importanta pe care o dieta si o alimentatie sanatoasa o poate juca in combaterea necrutatoarei boli. Doctorul nutritionist considera ca, in lumina noilor date experimentale este prudent sa ne mentinem greutatea in limite normale, sa reducem consumul de alcool si sa alegem un regim alimentar sanatos care sa ne asigure un aport echilibrat de fructe legume si cereale. Pentru a te mentine in forma poti sa iti prepari si shake-uri delicioasea. Shake-ul Formula 1 Herbalife il poti alege pentru a inlocui intre 1-2 mese pe zi.

Nutritia buna si sistemul tau imunitar

Sistemul tau imunitar detine ,,puteri speciale” prin intermediul celulelor albe din sange. Aceste celule produc proteine speciale numite anticorpi, care cauta si distrug virusurile invazive si bacteriile. Anticorpii sunt proteine. Pentru ca organismul tau sa poata continua producerea anticorpilor, trebuie sa incluzi o cantitate adecvata de proteine in alimentatia ta. Sursele de proteine cum ar fi pestele, pasarile de curte si carnea slaba, din alimentatia ta, ii pot oferi corpului tau elemente de baza, de care are nevoie pentru a produce aceste proteine speciale. Alte proteine pe care le poti incerca sunt alimentele din soia si produsele lactate cu continut scazut de grasimi.

Fructele si legumele pot contribui la imbunatatirea sanatatii sistemului imunitar deoarece sunt surse de vitamine, cum ar fi vitaminele A si C, care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Vitamina C contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, in timp ce vitamina A contribuie la mentinerea sanatatii pielii si a membranelor mucoase. Multi din nutrutienti din fructe si legume actioneaza ca antioxidanti pentru intarirea sistemului imunitar, care contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si pot intari capacitatea organismului nostru de a lupta impotriva bolilor.

Este important sa ai grija de sistemul tau digestiv si sa il pastrezi in stare buna. Inearca un supliment alimentar cu rol antiinflamator, anticelulita si antiimbatranire pe baza de Rozmarin, Astragalus, Turmeric si vitamine: produs Herbalife Rose Guard

Completeaza-ti aportul de vitamine cu suplimentul alimentar:

Formula 2 complex de vitamine si minerale pentru femei,  care livreaza 24 de substante nutritive cheie. Contine nutrienti cum ar fi vitaminele B6, B12, calciu si zinc

Formula 2 complex de vitamine si minerale pentru barbati, care livreaza 24 de substante nutritive cheie. Contine nutrienti cum ar fi vitaminele A si C care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

Poti alege si alte produse Herbalife pe care sa le consumi pentru a avea un corp sanatos si frumos si pentru un sistem imunitar bine ous la punct.

Tractul tau digestiv gazduieste miliarde de bacterii cu numeroase functii care sustin sanatatea. Unele tulpini de bacterii ajuta la digestia fibrelor din alimente, altele reduc gazele intestinale, in timp ce altele produc vitamine precum vitamina K si vitamina B12. Cand sistemul tau este populat cu aceste bacterii ,,bune”, ele ajuta, de asemenea, la eliminarea bacteriilor cu potential daunator care pot intra in tractul digestiv. Alte surse de bacterii prietenoase pot fi produsele lactate de cultura, cum ar fi iaurtul si chefirul. Unele persoane sufera de afectiuni medicale care le pot afecta sistemul imunitar. Cu toate acestea, pentru persoanele cu o stare de sanatate buna, o dieta echilibrata si variata, adaptata nevoilor personale, poate ajuta corpul sa isi pastreze starea de sanatate. Ori de cate ori incerci ceva nou, nu uita sa consulti medicul cu privire la cantitatea care ti se potriveste.

In concluzie, toata lumea trebuie sa aiba un stil de viata cat mai echilibrat si sa consume produse sanatoase care sa ajute sistemul imunitar.

 

Etichete: , , , , , , ,

Adauga un comentariu pentru Obezitatea si alcoolul predispun la cancer 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Forma buna

 Obezitatea si alcoolul predispun la cancer
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .