CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Alimentatie Sanatoasa

Nutritia sanatoasa si confortul pot fi impreuna

 

Nutritia sanatoasa si confortul pot fi impreunaConcentreaza-te pe o nutritie sanatoasa in timp ce folosesti alimente semipreparate si iti vei da seama ca e chiar usor si rapid sa mananci sanatos.

Unul din motivele de care oamenii se plang cand vine vorba de a manca sanatos este perceptia ca pentru a prepara mancaruri sanatoase e nevoie de mai multe ore de petrecut in bucatarie. Dar exista atat de multe alimente semipreparate care te pot ajuta sa pregatesti o masa sanatoasa in cateva clipe.

Pentru proteine poti cumpara peste sau pui deja condimentat si gata de pregatit pe gratar sau creveti care pot fi pregatiti pentru paste si legume pentru un fel de mancare rapid. Nu trece cu vederea conservele de ton, somon sau piept de pui care pot fi adaugate in salata, mancaruri cu orez sau supe.

Poti, deasemenea, creste valoarea nutritiva a supelor condensate prin amestecarea lor cu lapte degresat sau lapte de soia in loc de apa. In timp ce supa se incalzeste, adauga-i un amestec de legume sau putin spanac pentru a adauga nutrienti, aroma si consistenta. Pachetelele de legume congelate iti permit sa folosesti doar ceea ce ai nevoie si sunt gata de mancat in cateva minute.

Prepararea salatei poate fi rapida datorita salatei verde prespalate, legumelor pre-tocate sau morcovilor pre-taiati. Adauga putin dressing fara grasimi si cateva bucati de pui sau creveti si ai obtinut o masa rapida si sanatoasa.

Legumele proaspete, pre-spalate si taiate sunt disponibile in sectiunea cu produse naturale iar daca piata din care te aprovizionezi are un loc special doar pentru salate, vei gasi multe legume sanatoase acolo, de asemenea. Pregateste-le in aburi, amesteca-le cu usturoi taiat marunt sau ceapa cand sunt deja crocante sau moi si ai obtinut un fel de mancare delicios in doar cateva minute.

 

Adauga un comentariu pentru Nutritia sanatoasa si confortul pot fi impreuna 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Alimentatie Sanatoasa

 Nutritia sanatoasa si confortul pot fi impreuna
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .