CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Alimentatie Sanatoasa

Top 10 alimente sanatoase la indemana oricui

 

Top 10 alimente sanatoase la indemana oricuiHamburgeri, pizza sau pungi cu chipsuri – acestea iti vin in minte cand te gandesti la alimente care sunt la indemana oricui. Pentru oamenii ocupati care sunt mereu pe fuga, alimentele la indemana sunt cele de la fast-food, alimentele procesate ce se pot incalzi la microunde, precum si alimentele pline de calorii, grasimi, carbohidrati si sodiu – cu continut scazut de vitamine, minerale, fibre si fitonutrienti.
E timpul pentru o schimbare de atitudine alimentara. Comoditatea nu se limiteaza la alimentele cu continut scazut de nutrienti. Multe alimente sanatoase pot fi stocate usor si pot fi pregatite in doar cateva minute. Supermarket-ul este locul in care poti gasi multe alimente care te pot ajuta sa pregatesti mese sanatoase doar in cateva minute. Mai jos vei gasi topul celor mai importante:

1. Fructe proaspete. “Fast-food-ul” original al lumii, fructele proaspete cum sunt merele, perele, bananele, piersicile si portocalele le gasesti ambalate special pentru a fi la indemana ta.

2. Salata verde. Arunca o punga de salata pre-spalata in cosul de cumparaturi si vei putea pregati o salata rapida pentru cina. Transforma salata in aperitiv adaugandu-i bucati de pui pe gratar, legume proaspete si putin ulei de masline.

3. Peste. Amesteca peste file cu ierburi, usturoi si lamaie, pregateste-l sub aburi si serveste-l cu garnitura de orez si salata pentru o masa rapida, gustoasa.

4. Cereale integrale. Adauga cereale integrale, cum ar fi quinoa, orez brun, fructe de padure si apa, intr-un vas (conform indicatiilor de pe pachet) si pune-le la fiert. Apoi amesteca orezul cu carne slaba gatita, ierburi, usturoi si legume taiate, pentru o cina delicioasa, hranitoare.

5. Iaurt. Mananca iaurt la servici sau bucura-te de un pahar la desert, dupa cina.

6. Legume congelate. Desi nu exista nimic mai bun decat legumele proaspete, daca te grabesti, dezgheata o punga de legume congelate si vei obtine o garnitura sanatoasa.

7. Conserve de fasole. Clateste fasolea din conserva pentru a elimina sodiul si amestec-o in salate, supe, garnituri si tocane.

8. Conserve de rosii. Amesteca o cutie de rosii cu un continut scazut de sodiu in paste, supe, sosuri, tocane pentru a obtine un fel de mancare rapid.

9. Nuci. Un pumn de nuci, cum ar fi migdalele, nucile sau alunele sunt bogate in substante nutritive si pot tine locul unei mese de pranz pe fuga.

10. Fulgi de ovaz. Fulgii de ovaz reprezinta solutia perfecta pentru micul dejun. Adauga lapte, nuci si fructe, incalzeste amestecul la microunde si ai obtinut un mic dejun sanatos!

 

Etichete:

Adauga un comentariu pentru Top 10 alimente sanatoase la indemana oricui 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Alimentatie Sanatoasa

 Top 10 alimente sanatoase la indemana oricui
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .