CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Recomandari

Nu lasa sfarsitul de saptamana sa iti ruineze dieta

 

Nu lasa sfarsitul de saptamana sa iti ruineze dietaMajoritatea oamenilor au programul diferit de lucru si odihna in zilele lucratoare din saptamana si in weekend. Este diferita si alimentatia.  De regula, in timpul saptamanii se mananca mai putin din cauza lipsei de timp si in weekend se mananca mai mult.

Sfarsitul de saptamana poate fi destul de dificil pentru o persoana care tine dieta – pentru ca la sfarsit de saptamana ne gasim timpul necesar sa ne rasplatim dupa o saptamana incarcata asa ca ne relaxam, poate luam o masa sau doua in oras sau iesim cu prietenii – activitati care implica mancare si bautura. Daca nu esti atent la ce mananci in weekend, poti anula cu usurinta o saptamana de buna conduita.

Pentru majoritatea oamenilor, verificarea greutatii la inceputul saptamanii nu este deloc productiva – din moment ce raul a fost deja facut in weekend, asa ca este bine se se cantareasca vineri dimineata. Daca a obtinut rezultatele dorite in saptamana ce a trecut, va fi motivat sa fie atent la ceea ce mananca in weekend.

Majoritatea oamenilor folosesc o parte din weekend pentru a se pregati pentru saptamana care urmeaza sa inceapa, asa ca o buna strategie este sa petreci putin timp in bucatarie pentru a pregati mancaruri si gustari sanatoase pentru intreaga saptamana in care vei fi ocupat cu serviciul. Planifica mesele saptamanii inainte de a merge la supermarket! Fa o lista cu alimentele de care ai nevoie si nu te duce la magazin cu stomacul gol!

Unii oameni folosesc sfarsitul de saptamana pentru a face exercitii fizice, sedinte mai lungi decat in timpul saptamanii iar altii au tendinta de a lenevi. Daca nu esti adeptul antrenamentelor, foloseste timpul pentru o activitate pentru care nu ai suficient timp liber in timpul saptamanii – te poti plimba sau poti petrece ceva timp in gradina.

Unele persoane reduc prea multe calorii in timpul saptamanii, gandindu-se ca se pot rasfata astfel in weekend. Dar o punga mare cu chipsuri si cateva beri au peste 1000 de calorii – un pas inapoi destul de mare, daca ai fost atent intreaga saptamana. Ai acumulat acele 1000 de calorii la o singura masa – daca continui asa tot weekendul, cu siguranta nu vei ajunge la un rezultat favorabil.

Daca respecti planul dietei toata saptamana, este natural sa vrei sa iti oferi o recompensa, dar sa te recompensezi cu mancare, cu siguranta nu este o idee buna. Sigur ca poti iesi in oras, te poti simti bine in compania prietenilor, te poti relaxa, aceste momente fiind tot recompense. Vei avea un mai mare succes in a-ti mentine greutatea sub control daca continui sa mananci sanatos, indiferent de ce zi a saptamanii este.

 

Etichete:

Adauga un comentariu pentru Nu lasa sfarsitul de saptamana sa iti ruineze dieta 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Recomandari

 Nu lasa sfarsitul de saptamana sa iti ruineze dieta
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .