CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Alimentatie Sanatoasa

Incepeti ziua cu alimente detoxifiante

 

Alimente detoxifianteNu exista nici o modalitate mai buna de a incepe ziua cu un mic dejun corect, decat cu alimente care sa te ajuta sa iti detoxifici corpul si sa il cureti de reziduuri. Daca esti in cautare de modalitati sanatoase de detoxifiere, foloseste aceste alimente care te vor ajuta sa te simti bine.

Ceaiul verde

Schimba ceasca medie de cafea pentru o ceasca de ceai verde si vei beneficia de un nivel ridicat de cofeina, aceasta avand propietati antioxidante, care te vor ajuta in procesul de deteoxifiere. Acest ceai ajuta si la mentinerea unui ficat sanatos si in acelasi timp accelereaza producerea de enzime detoxifiante din corpul tau .

Cereale integrale

S-a dovedit ca cerealele integrale ajuta la detoxifiere pastrand intestinul fericit. Numarul de beneficii pe care acestea le au este nelimitat. Ele sunt surse excelente de carbohidrati complecsi. Fiind bogate in vitamine si minerale dar scazute in grasimi, sunt alimente care te pot ajuta la detoxifiere.

Sparanghel

Sparanghelul contine o multime de probiotice care sunt importante pentru pastrarea tractului digestiv sanatos si cu o functionare corecta. In plus, sparanghelul este bogat in fibre si te ajuta sa nu te simti balonat. Incepe ziua cu o portie de sparanghel fiert, un ou fiert si cateva felii de paine prajita pentru a umple micul dejun si sa aveti o detoxifiere aromata.

Suc de fructe

Prepara-ti propiul suc de fructe in fiecare dimineata la micul dejun. Desi nu s-a dovedit stiintific acesta ajuta organismul la detoxifiere. Bea un suc de fructe la care poti adauga si alimente bogate in nutrienti necesari organismului tau.

Seminte de chia

Aceste seminte sunt cea mai noua recomandare a nutritionistilor. Fiind bogate in nutrienti sunt folosite de multa lume in procesul de detoxifiere. Bogate in omega 3, acizi si fibre, semintele de Chia ajuta la mentinerea unei inimi sanatoase. Aceste seminte ajuta corpul sa aiba o mai buna functionare. Este bine sa le iei in ainte de masa pentru a te ajuta sa te detoxifici.

Salata de fructe

Fructele proaspete au propietati de detoxifiere naturala de acee este bine sa le consumi intr-un numar mai mare. Pregateste la micul dejun un platou de fructe delicioase. Iti poti prepara o salata de fructe la care sa adaugi sirop de artar care este cunoscut pentru propietatile lui anti -inflamatorii .

Otetul de mere

Este demonstrat ca otetul de mere ajuta la digestie si in plus da energie. Acesta ajuta in tratarea diferitelor boli si se spune ca este bine sa bei in fiecare dimineata un pahar de apa in care sa adaugi o lingura de otet de mere.

 

Adauga un comentariu pentru Incepeti ziua cu alimente detoxifiante 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Alimentatie Sanatoasa

 Incepeti ziua cu alimente detoxifiante
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .