CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Herbalife, Herbalife in presa

Herbalife – noul sponsor al lui Cristiano Ronaldo

 

ronaldo-herbalifeTe-ai intrebat vreodata cum reuseste Cristiano Ronaldo sa se mentina in forma? Starul de origine portugheza care joaca pentru clubul de fotbal Real Madrid in Spania, este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni jucatori de fotbal din intreaga lume si un simbol mondial al sportului pe teren. Herbalife a devenit sponsorul oficial al lui Cristiano Ronaldo si va lucra cu acesta pentru a-i dezvolta si optimiza programul de nutritie.

Cristiano Ronaldo este un alt superstar international care a urmat pasii lui David Beckham si ale lui Leo Messi si a devenit reprezentantul brandului Herbalife.
„Cred cu tarie in importanta pe care o are o nutritie buna pentru mine ca individ, atat pe teren cat si in afara acestuia. Astept cu nerabdare sa lucrez cu Herbalife, o companie care imi impartaseste pasiunea si aduce vaste cunostinte in domeniul nutritiei”, a spus Ronaldo.

„Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai mari jucatori de fotbal din lume si intruchipeaza filozofia noastra, si anume ca nutritia buna sta la baza unei vieti sanatoase, active, fiind totodata si un avantaj cheie in lumea competitiva a sportului profesionist”, a declarat Michael O. Johnson, CEO Herbalife.

Produsele Herbalife atrag interesul a multor sportivi de renume din Europa si din intreaga lume. Marca Herbalife nu a fost niciodata mai puternica decat este astazi si putem fi mandri pe buna dreptate de ceea ce reprezentam.

 

Adauga un comentariu pentru Herbalife – noul sponsor al lui Cristiano Ronaldo 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Herbalife

 Herbalife – noul sponsor al lui Cristiano Ronaldo
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .