CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Alimentatie Sanatoasa, Forma buna, Herbalife

Herbalife Nutrition cu nitrienti pentru sanatate

 

Ce aliment sanatos sa mananc? Cum renunt la alimente cu continut ridicat de calorii si ce aliment delicios sa mananc cu putine calorii? Ce sunt de fapt nutrientii? De ce nutrienti avem nevoie? De ce unele alimente au proprietati curative si ajuta sanatatii, ce au aceste alimente in plus? Ce sunt produsele Herbalife Nutrition?

Uneori mancam dar tot ne este foame si pofta. Realizam ca unele alimente preferate contin calorii goale si sunt lipsite de nutrientii necesari corpului. Daca am facut alegeri nesanatoase si nu ne mai simtim bine, decidem sa mancam sanatos la un moment dat. Dorim sa intelegem minunea care se petrece in corpul nostru daca mancam anumite alimente.  Ne apucam sa citim cu atentie etichetele de pe produse sa cautam alimente cu continut caloric scazut. Zaharul si grasimile au multe calorii.

Daca ai impresia ca mananci putin, dar te ingrasi, inseamna ca ai o impresie gresita despre nevoile corpului tau.

Corpul unui om care sta la calculator, la televizor si face prea putina miscare are nevoie de putine calorii. Pentru a slabi ai nevoie de mai putina mancare si mai multa miscare. Daca mananci peste 2500 de calorii si nu te misti, te ingrasi la un moment dat. Chiar daca ti se pare ca ai mancat putin, alimentele tale contin de multe ori grasimi si zaharuri ascunse si calorii goale. De multe ori alimentele preferate si de care ne este pofta contin prea putini nutrienti importanti. Ne supraalimentam, dar nu ne hranim corespunzator si ne tot este foame si pofta de ceva.

Produsele fainoase si zaharoase nu sunt sanatoase: au prea multe grasimi, prea multe zaharuri, prea multe calorii si prea putine proteine, minerale, microelemente si vitamine importante care sa ne ajute sa ne mentinem o silueta frumoasa si o rezistenta la boli.

Ce sunt nutrientii?

Nutrientii sunt substantele cu impact mare de care corpul meu are nevoie in cantitati mici pentru a supravietui, pentru a creste, pentru a regenera.

De ce nutrienti avem nevoie?

Avem nevoie de macronutrienti, micronutrienti si fitonutrienti.

Exemple de macronutrienti: proteine, mici cantitati de grasimi, zaharuri in functie de cata miscare faci, apa, fibre. Corpul transforma in grasimi si depoziteaza excesul de mancare.

Exemple de micronutrienti: vitamine, minerale si microelementele.

Fitonutrientii au functia de a combate radicalii liberi si de a apara celulele de procesele oxidative, se gasesc in verdeturi, radacini, pulpa fructelor si legumelor. Exemple de fitonutrienti:  beta carotenul, luteina, licopenul, flavonoidele, enzimele.

Alimentatie pentru sanatate

Nimeni nu mananca perfect in fiecare zi. Omul modern consuma prea putine verdeturi, mai ales in sezonul rece. Insuficienta de fibre duce la probleme cu tranzitul intestinal si stari proaste. Daca nu ai timp sa te alimentezi adecvat si echilibrat cu alimente variate, vestea buna este ca poti adauga la alimentele consumate zilnic suplimente de nutritie, ba chiar poti alege un inlocuitor avansat de masa cu aroma preferata pentru a prepara shake-uri delicioase. Poti consuma suplimente cu vitamine si minerale, suplimente cu antioxidanti, suplimente cu proteine de care organismul are nevoie pentru o performanta optima. Iti poti controla starea de bine mancand ceea ce are nevoie corpul tau. Este momentul sa devii creativ in bucatarie, sa planifici cumparaturile de alimente, sa planifici mesele, sa consumi suplimente de fibre, vitamine, minerale si proteine.  Alege aici produse Herbalife Nutrition.

 

Etichete: , , , , ,

Adauga un comentariu pentru Herbalife Nutrition cu nitrienti pentru sanatate 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Alimentatie Sanatoasa

 Herbalife Nutrition cu nitrienti pentru sanatate
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .